AKTUELNO

Odmetnuti princ Hari zahtevao je posrednika u sukobu sa ostatkom porodice.

 Princ Hari i Megan Markl odlučili su da pre napuštanja Velike Britanije još jednom izglade stvari sa ostatkom porodice. Tačnije zakazali su audijenciju kod kralja Čarlsa i njegove supruge Kamile.

Foto: Tanjug AP/Christopher Furlong

"Sve je počelo usiljenim zagrljajem", tvrdi izvor iz Bakingema. "Hari je prišao Čarslu i pokušao da raskravi atmosferu grljenjem, ali kralj i nije bio tako srdačan kako se očekivalo."

Kako tvrdi izvor, odmetnutom paru je odmah saopšteno da će zbog njihovog kašnjenja, ispijanje čaja trajati tačno 15 minuta, jer kralj ima neodložne obaveze u Vindzoru.
Posle tradicionalnog posluženja, Hari je pokušao da iznese svoj stav, međutim, Čarls je ostao nem, a Kamila, koja je tek što je uzela gutljaj čaja, bukvalno ga je pljunula nazad u šoljicu.

Foto: Beta AP/Hannah Mckay

"Bilo je jako neprijatno, Hari je predložio da unajme osobu koja bi vodila pregovore između njih, odnosno medijatora. Čini se da je kralj ostao u šoku od sinovljevog predloga, a Kamila nije krila koliko je iznenađena, čak je čaj koji je upravo popila, ispljunula nazad."

Megan Markl otkrila istinu o Hariju i princu Čarlsu, pa se pokajala?; "Nije tako mislila"

Po svemu sudeći, predlog nije uzet ni u razmatranje.

"Kralj Čarls je rekao da ne želi da ima medijatora u pregovorima, a Kamila je rekla da niko van porodice ne treba da bude upućen u intimne probleme i da će to mnogo lakše rešiti, interno, bez umešanih stranaca", tvrdi izvor sa dvora.

Hari i Megan su kraljevsku palatu napustili vidno neraspoloženi, a prijatelji para tvrde da je čajanka sa pokojnom kraljicom Elizabetom protekla u mnogo mirnijoj i lepšoj atmosferi od ove.

Od kralja Čarlsa i Kamile, jedini rigidniji je princ Vilijam, koji brata smatra izdajnikom i ne može da mu oprosti selidbu u Ameriku.

Autor: Pink.rs