AKTUELNO

Skandal!

Dru Barimor šokirala je nedavnim izjavama o tajnama svoje porodice u kojima je bez razmišljanja govorila i o sebi kao zavisnici.

Foto: Tanjug AP/ Amy Sussman

Ona je pričala o stvarima koje su bile dozvoljene i zabranjene u njihovoj zajednici, a najjača izjava bila je o nedozvoljenim supstancama koje je koristi kao veoma mala.

Sve nezdrave navike bile su dopuštene u našoj kući. Osim slatkoga. Doslovno sam znala da se skrivam u ormar kako bih jela čokoladu - rekla je na početku Dru u svom podkastu "Drew’s News".

O zabrani slatkoga raspravljala je s glumcem Robom Louom te je otkrila kako je mama Džad bila jako rigorozna. Nije htela da se njena deca udebljaju.

Ali kada su bile druge nezdrave stvari u pitanju, tada nije bilo problema. Glumica je otkrila kako je prvo alkoholno piće popila s devet godina, a marihuanu je probala s deset.

Foto: Tanjug AP

Svojevremeno je u razgovoru za People priznala da je s 13 godina bila dva puta na odvikavanju od droge. Uz to, majka ju je poslala i u psihijatrijsku ustanovu.

- Tamo nije bilo zezancije, a kada bi došlo do takve situacije tada bi nas vezali - objasnila je i priznala da je bila prava buntovnica.

- Izlazila sam u klubove i izbegavala školu. Bila sam potpuno izvan kontrole - priznala je Dru i istakla da je kasnije pronašla način kako da oprosti mami.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

- Verujem da se osećala kao da ne postoji drugi izlaz. Sigurno je živela s mnogo krivice svih ovih godina. Napravila je čudovište i sigurno je živela s mnogo boli - dodala je.

Glumica ima dve ćerke, Franki (8) i Oliv (9) kojima želi da bude primer tokom odrastanja.

- Rekla sam im "Ja sam vam majka, a ne prijatelj". Imala sam ja mamu koja je meni bila prijatelj pa je to ispalo jako loše. To ne želim.

Autor: P.R.