AKTUELNO

Početak njihove romanse dugo je bio i u senci - velikog skandala, kako se pisalo da je ostavio devojku zbog Behati

Behati Prinslu i Adam Levin jedan su od omiljenih parova sa strane scene. Kada su im se putevi tek bili ukrstili, međutim, što je bilo 2012. godine, sve je najpre bilo „u znaku posla". On je uživao u uspehu pesama „Payphone", „Moves like Jagger", a ona je bila na vrhuncu manekenke karijere... A prema napisima „Style Caster-a", jedan imejl je tu „pobrkao sve konce".

Adam je tražio devojku za jedan spot, za neku akciju. I, naš prijatelj mu je bio kazao: „Treba da upoznaš Behati, ona je opasna, „tomboy", ne možeš da veruješ šta sve može". Tako da, poslao mi je mejl, da pita da li mogu to i to - prisećala se bila svojevremeno ova lepotica, prenosili su pomenuti mediji.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Iako se, na kraju, nije pojavila u izvesnom videu, nastavili su da se dopisuju i tako su „pali jedno na drugo onlajn", prema tamošnjim daljim napisima. Posle oko mesec dana su rešili da se nađu.

Prvi susret

Išla sam u Los Anđeles poslovno i tad smo se prvi put našli - počela je zatim današnja gospođa Levin, napominjući da je sve trebalo da se odvije u jednom mračnom studiju gde je Adam odlazio na boks.

Sećam se da je bilo baš filmski, jer ja sam ušla i sa mnom je ušlo i svetlosti pa su svi momentalno pogledali u mene. Prišao je da me zagrli još noseći rukavice za boks. Mnogo čudno - objašnjavala je ona, koju je tada romantična večera svakako oraspoložila.

Navodno, izašli su i razgovarali satima. Ostalo je istorija.

Ludilo! To je bila ljubav na prvi pogled. Posle oko dva meseca smo raskinuli, ali smo ubrzo shvatili da ne možemo jedno bez drugog. Pomirili smo se, pala je veridba, a onda i venčanje. Kažem vam, ludilo - ponovila je i dan-danas očarana Behati.

Autor: Pink.rs

#Adam Levin