AKTUELNO

Svi snovi su joj se srušili u trenutku.

Divna Milanović već nedeljama unazad juri svog nevenčanog supruga Marka Kocića da je oženi, dok on uporno beži od obaveza i zvaničnog sklapanja braka. Ipak, danas je došao trenutak da mladenci isprobaju venčanicu i svečano odelo, zbog čega su svi pomislili da će svadbe konačno i biti, međutim, mladoženja se predomislio.

Foto: TvPink Printscreen

Divna je bila presrećna kada je obukla venčanicu i, po njenom izrazu lica, moglo se zaključiti da jedva čeka dan kada će postati gospođa Kocić.

S druge strane, Marko je sa negodovanjem počeo onog trenutka kada je trebalo da isproba odelo, a desetak minuta nakon toga rešio je da obavi ozbiljan razgovor sa Divnom i pokuša da je odgovori od svadbe. On joj je prebacivao to što je sinoć bila ljuta na njega i nije želela da prihvati iznenađenje, pa je, nakon svaljivanja krivice, otkrio da Luna Đogani i Sloba Radanović treba da sklope brak umesto njih svoje.

- Ja svadbu predajem Slobi i Luni - saopštio je Marko, a onda se Divna odmah suprotstavila.

Foto: TvPink Printscreen

- Marko, ali njihova veza nije ozbiljna! Pa, što predaješ?! Mi imamo dete, naša svadba je ozbiljna - ubeđivala ga je Divna, međutim, Marko je bio neumoljiv.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ću da im kažem:"Ako neće ona da preda svadbu, nek pravi svadbu bez mene". Možeš da praviš sama svadbu, bez mene, ili neko drugi da bude umesto mene. Kad bude bio matičar i kad bude trebalo da stavim burmu, ja ću da kažem:"Ja odustajem" - rešio je Marko, a onda mu je Divna još jednom stavila do znanja da ima veliku želju da zasija u belom.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni lepa venčanica, baš mi se sviđa i hoću da budem u belom - objasnila je ona, a onda otkrila da je uzrok Markovog premišljanja, zapravo, njegova tiha patnja Maca Diskrecija.

Ovako je izgledao njihov razgovor:

D. T.

#Divna Milanović

#Rijaliti Zadruga

'