AKTUELNO

Po mišljenju mnogih ovde ne liči na sebe!

Zadnjica Kim Kardašijan je dalje jedna od najkomentarisanijih stvari na svetu, verovali ili ne! Svako njeno pojavljivanje u javnosti nikako ne prolazi bez bujice komentara na račun obline koju ju je proslavila, a tako je bilo i ovoga puta. Pomalo bizarno, ali istinito! Naime, starleta je pozirala za naslovnu stranu časopisa "Interview Magazine" u potpuno američkom fazonu.

Nosila je teksas od glave do pete, a posebno je istakala i svoju platinastoplavu kosu. Za potrebe ovog snimanja je potpuno promenila izgled, pa je pozirala sa skroz drugačijom frizurom - slojevito ošišanom kosom u stilu 70-ih. Međutim, svi se pitaju šta joj se desilo sa licem i obrvama, jer po komentarima mnogih ne liči na sebe.

Zapravo, Kim su učinili neprepoznatljivom stilisti, koji su joj privremeno obrve izblajhali.

Naravno, u prvom planu je bila njena proslavljena bujna zadnjica, koja se dodatno istakla u pozi dok je navlačila farmerke. Osim toga, Kim se fotografisala u vrlo erotičnim izdanjima, a svaka slika ima autentičnu, prepoznatljivu američku atmosferu, što je i bio cilj.

A u intervjuu za "Interview Magazine" osvrnula se i na nedavni raskid sa komičarem Pitom Dejvisonom. Sve je iznenadio njen neverovatno pozitivan stav o bivšem.

On je sladak. On je toliko dobra osoba, više se takvi ne rađaju. Uzbuđena sam zbog onoga što on priprema - istakla je starleta.

Foto: Instagram.com/kimkardashian

Autor: A. N.