AKTUELNO

I dok ne prestaju da pristižu čestitke, pogledi su upereni i ka ponosnom tati.

Prelepa ljubavna priča manekenke Adriane Lime i njenog izabranika Andrea Lamersa, krunisali su svoju ljubav kada su 29. avgusta dobili sina Sajana, objavila je juče na Instagramu čuvena manekenka.

I dok ne prestaju da pristižu čestitke na profil Adriane Lime, pogledi su upereni i ka ponosnom tati. Sinčić je inače prvo dete njega i modne zvezde, koja iz braka sa Markom Jarićem ima dve ćerke, Sijenu (9) i Valentinu (12).

Foto: Tanjug AP/Photo by Vianney Le Caer

Naime, filmski producent našao se u centru medijske pažnje kada su usledila brojna poređenja njega i bivšeg partnera slavne manekenke iz Brazila, našeg košarkaša Marka Jarića.

Poređanja su krenula sa Tvitera i u toj "bici" pobedio je bivši košarkaš za kog su rekli da "više pristaje Limi" jer je "bolji frajer od Andrea". Ipak, Adriana i Andre u javnosti su uvek izgledali veoma zaljubljeno. On je bio beskrajno pažljiv prema njoj, kada bi se pojavili na crvenom tepihu.

Foto: Tanjug AP/Photo by Vianney Le Caer

Ono što se zna o njemu je da je bio izvršni direktor "MiLu Entertainment", kao i da je partner u "Hollywood Gang Productions", kompaniji koja proizvodi sadržaje za TV i film. Nije aktivan na društvenim mrežama, ali pomaže Limi u njenim aktivnostima na Instagramu i TikToku gde su pre više meseci saopštili da postaju roditelji. Ubrzo je stigla i vest da par čeka dečaka.

Autor: M.K.