AKTUELNO

Čuveni holivudski mačo-men podelio je sa svojim fanovima da mu se opaka bolest vratila po šesti put uprkos konstantnom lečenju.

Holivudski gumac Hju Džekmen stekao je ogromnu popularnost širom sveta, zaradio veliko bogatstvo, međutim, poslednjih godina život mu  se pretvorio u konstantnu borbu sa opakom bolešću. Naime, atraktivnom Australijancu koji se proslavio ulogama u "X menu" i sagama o "Volverinu" kancer kože se vratio po šesti put.

Glumac je sada sa čitavim svetom podelio sa čim se bori, objavivši i fotografije koje su nastale u leto prošle godine kada je radio biopsiju kože s nosa. Tada mu je uklonjen i deo sluzokože nosa koji je zahvaćen kancerom.

Džekmenu je dijagnoza raka kože postavljena još 2013. godine i otad mu se bolest uporno vraća uprkos stalnom lečenju i tretmanima koji vrede čitavo bogatstvo.

Glumac je o svemu kroz šta prolazi uvek govorio javno i svojim fanovima širom sveta je zahvaljivao na bezrezervnoj podršci. 

Ovog puta Hju je uputio apel fanovima širom sveta.

Iako je ovaj tip kancera u malom procentu agresivan, apelujem na sve da koriste kreme za sunčanje sa zaštitnim faktorom i to u svakoj prilici. Čuvajte svoju kožu i zdravlje - poručio je glumac.

Foto: Instagram.com/thehughjackman

Autor: Pink.rs