AKTUELNO

Vatrogasci nisu mogli da dopru do zapaljenog automobila

Glumica En Hejč izgubila je život nakon što se automobilom zakucala u jednu zgradu. Vozilo kojim je upravljala je odmah počelo da gori, te je glumica zadobila opekotine visokog stepena, a udisala je dim više od 45 minuta, posle čega je bila sedam dana u komi.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision/AP

Dvadeset minuta bilo je potrebno vatrogascima da se probiju do automobila u kojem je bila zarobljena glumica, a potom još dvadeset minuta kako bi ga izvukli iz zgrade, piše u policijskom izveštaju, prenosi The Guardian.

Zbog svega, hitna služba do pokojne glumice nije mogla doći više od 45 minuta. NBC se pozvao na dokumente vatrogasne službe i postojeće radio komunikacije.

Tog kobnog dana, kada se En zakucala u kuću automobilom, prvi komšija je odmah pozvao službu, a Inside Edition objavio snimak razgovora. 

Pokušajte izvući vozača iz auta ukoliko je moguće, no morate ostati na sigurnoj lokaciji - govori operater pozivatelju dajući potom upute da se udalji iz kuće nakon što susjed potvrdi da zbog velikog požara nije moguće spasiti osobu.

Foto: Tanjug AP/Taylor Jewell/Invision/AP

Autor: Pink.rs

#En Hejč