AKTUELNO

Iznenadili fotografijama sa zajedničkog letovanja!

Bredli Kuper i Irina Šajk su nedavno otputovali na Bahame, a ruska manekenka je podelila bezbroj fotografija sa ovog ostrva, među kojima je i Plaža svinja.

Manekenka i glumac su pozirali zajedno na ovom neuobičajenom odmoru, pa su mnogi počeli da razmišljaju da li su se bivši verenici pomirili, ali i šta na sve ovo kaže Kuperova aktuelna devojka Huma Abedin (45), najbliža pomoćnica nekadašnje prve dame, državne sekretarke i kandidatkinje za predsednicu Amerike Hilari Klinton.

Foto: Instagram.com/irinashayk

Bredli i Irina imaju ćerku Leu de Senu, a izvor za PageSix je otkrio kako ovaj nekadašnji par planira još dece, voleli bi da njihova ćerka ima brata ili sestru, a uveliko razmišljaju o pomirenju.

Bio je to pravi porodični odmor i oni razmišljaju da se ponovo okupe. Volela bi da njena ćerka ima brata ili sestru - rekao je izvor.

Izvor napominje i to da od raskida, ni jedno ni drugo nisu imali ozbiljne veze, a kaže i da je navodna Kuperova veza sa Abedinovom, čista slučajnost.

Takođe, i Bredli i Irina su čvrsto rešeni da imaju još dece, a već nekoliko puta su viđeni zajedno u društvu nakon raskida, uglavnom u šetnji sa ćerkom, međutim, jednom su uslikani kako se drže za ruke i sami.

Ovo ne bi bio prvi holivudski slučaj pomirenja nakon nekoliko godina, mada zasigurno prvo mesto drže Dženifer Lopez i Ben Aflek.

Foto: Tanjug AP

Autor: A. N.