AKTUELNO

Mami uzdahe!

Holivudska diva Šeron Stoun (64) najpoznatija po ulozi u "Niskim strastima" i u sedmoj deceniji izgleda privlačno i mladoliko. Dokazala je to novom fotografijom na kojoj pozira u vrlo oskudnom, ali itekako seksepilnom izdanju.

- Zašto uvek budem u formi kada prođe leto? - napisala je glumica uz objavu.

Atraktivna plavuša pokazala je u minijaturnom bikiniju svoje zategnuto telo, posebno stomak, a zatim i grudi. "Kakva žena!", "Jednostavno si seksi', "Uau", "Kako ti to polazi za rukom", "Uvek boginja", pisali su joj pratioci u komentarima.

Glumica se nedavno fotografisala i u toplesu pored bazena, a reakcije su takođe bile vrlo pozitivne.

Ona je pre 30 godina proslavila uloga fatalne zavodnice Ketrin Tramel u erotskom trileru "Niske strasti". I dan danas mnogi pričaju o sceni u kojoj premešta nogu s noge. Kadru, u kojem je glumica tokom policijskog ispitivanja otkrila da ispod ne nosi baš ništa, a scena je i sada jedna od najseksi ikad snimljenih.

Imala sam 32 godine kada sam dobila ulogu Ketrin Tramel. Bilo je to poprilično kasno s obzirom na godine koje sam tada imala. No, od trenutka kada sam pročitala scenario, znala sam da sam upravo ja prava osoba za tu ulogu.

Foto: Printscreen YouTube/ Parkdale Pictures

Bio je to intelektualno složen deo i osećala sam se kao da stvarno razumem ulogu. Ketrin me podsetila na neke likove koje je Orson Vels igrao u prošlosti. Ovako komplikovane glavne uloge kao što je meni bila Ketrin, jednostavno se ne dodeljuju tako često ženskim likovima - rekla je ona svojevremeno.

Autor: P.R.