AKTUELNO

Mnoge pesme su pale u ruke onima kojima je to bilo suđeno, a ne onima kojima su bile namenje.

Mnogi hitovi određenih pevača, zapravo su bili namenjeni nekim drugim izvođačima. Ipak više sile umešale su prste, pa su pesme pale u ruke onima kojima je to bilo suđeno, a ne onima kojima su bile namenje.

Poznato je da su neke od pesama i slobodno se može reći vanvremenskih hitova Svetlane Cece Ražnatović zapravo bile namenjene za neke njene koleginice, a neke od najlepših, poput "Kukavica", "Beograd" i "Idi dok si mlad", za Vesnu Zmijanac.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić, Pink.rs

Ipak, one su pale u ruke Svetlani, a sada Zmijančeva otkriva koji je još hit trebalo da otpeva, a koji je takođe pripao Ražnatovićevoj.

Naime, Vesna je sa Oliverom Mandićem kao duet 1992. godine snimila pesmu „Zlato, srećan put“, ali ta verzija ovog, sada već evergrina, nikada nije ugledala svetlost dana.

Ja sam to otpevala, sada kad se setim, raspametim se koliko je to bilo dobro. A onda su mi tu pesmu oteli. Oliver, svaki put kada me sretne mi obećava da će tu našu verziju pustitii u etar, ali to se nikada nije desilo. Zašto? Pitajte njega, i ja bih volela ponovo da je čujem - kazala je Vesna za medije.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Pomenutu pesmu je Ceca tri godine kasnije objavila na svom albumu "Fatalna ljubav".

Autor: N.Ž.