AKTUELNO

Konkretan razlog za ovu odluku nije saopšten

Vest da je slavna glumica En Hejč doživela tešku saobraćajnu nesreću kao i da je, nažalost, potom podlegla povredama, rastužila je ceo svet. O ovoj nesvakidašnjoj saobraćajki priča se i piše širom sveta, a poslednje što nam dolazi iz Los Anđelesa jeste izveštaj policije.

Foto: INSTAGRAM.COM/ANNEHECHE

Naime, kako su saopštili nadležni organi, istraga oko saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila glumica En Hejč se neće nastavljati.

- Istraga o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila petog avgusta u Kaliforniji, a u kojoj je glumica En Heč zadobila kobne povrede, biće okončana nakon jučerašnje vesti da je glumica preminula. Od danas neće biti daljih istražnih napora u ovom slučaju. Sve informacije ili zapisi koji su od nadležnih organa traženi pre ovog preokreta prikupljaće se i dalje i formalno će biti dodati slučaju.

Podsetimo, glumica En Hejč je zadobila teške opekotine nakon što se svojim autom zakucala u garažu dvospratne kuće u Los Anđelesu. Automobil se zapalio, kao i kuća, a 59 vatrogasaca je gasilo požar više od sat vremena.

Foto: Instagram.com/anneheche

Nije poznato šta je dovelo do ove teške nezgode, ali kako prenose lokalni mediji, Hekova je navodno pre ovog sudara izazvala manji, kada se zakucala u zidić na parkingu. Nedugo zatim, dogodila se stravična nezgoda.

Ono o čemu takođe bruje tamošnji mediji, jeste da je glumica navodno bila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Autor: N.Ž.