AKTUELNO

Ostvarili su joj se snovi.

Glumica Debra Mesing, koja je najpoznatija po ulozi Grejs Adler u sitkomu "Vil i Grejs" koji se posle 11 godina pauze vratio na male ekrane sa originalnom postavom, kako ispred, tako i iza kamera, dobila je veliku počast. Naime, njoj je prekjuče otkrivena "zvezda" na čuvenom "Bulevaru slavnih" u Holivudu.

Ova počast dokaz je da je Debra uradila dobar posao kada je gluma u pitanju i ostavila trag u istoriji kinematografije. Na ceremoniju je došla sa svojim roditeljima, a upravo majci zahvalila se na najvećoj podršci:

Nisam se usudila ni da maštam o ovome, ali verujem da moja majka jeste. Zbog velikih snova o glumi često sam nailazila na podsmeh, ali majka je od početka verovala u mene. Sanjala sam da ću postati glumica i nastupati na Brodveju. Ostvarila sam sve svoje snove - rekla je glumica, ne zadržavajući suze.

Pored roditelja, podršku su joj pružile i kolege sa kojima igra u seriji "Vil i Grejs", Erik Makormak i Megan Mulali, kao i njene bliske prijateljice, glumice Mariška Hargitaj, Sofija Buš i Koni Brajton.

Autor: N.Vujčić

#Debra Mesing

#glumica

'