AKTUELNO

Stalno pravi žurke!

Planetarno popularna pevačica Kajli Minog trenutno letuje u Istri u jednoj luksuznoj vili u okolini Rovinja.

Kajli je viđena u šetnji gradom i na večeri u restoranu jednog hotela, a namirnice joj u vilu stižu dostavom od lokalnih dobavljača. Pevačica većinu vremena provodi u ležernom izdanju, javlja RTL.Slavna pevačica boravi u vili od pet zvezdica od 700 kvadratnih metara uređenoj u stilu Koko Šanel. Ona ne letuje sama, već su s njom prijateljice i kolege muzičari, a veselo društvo najviše vremena provodi u vili koja, pored ostalog, ima i bazen.

To nije prvi put da našu destinaciju posećuju poznate ličnosti. Naravno, kad one dođu kod nas, traže diskreciju jer oni su tu u privatnom aranžmanu, boravili na svojim jahtama ili u nekom od naših najboljih hotela - rekla je direktorka Turističke organizacije Rovinj Odete Sapač.

Iz vile, u kojoj Kajli boravi većinu vremena, čuje se muzika i glasan smeh. Pevačica u grad izlazi skoro svako veče.

Kajli je, kako prenosi medij, jednostavna, pristupačna i draga, te nema velikih zahteva. Ona prvi put boravi u Hrvatskoj, te je zbog posebnog ugođaja odsela u Rovinju.

Ono što nas posebno raduje je da mi praktično preko njih dobijemo besplatnu promociju zato što oni obično preko svojih društvenih mreža objavljuju slike svojih putovanja - istakla je Odete.

Autor: M.M.