AKTUELNO

Sve se promenilo!

Otkako se udala za Bruklina BekamaNikola Pelc često je tema glasina da nije u dobrim odnosima sa svojom svekrvom Viktorijom Bekam. Mnogi su njene izjave tumačili kao da su protiv Bekamovih, ali situacija je potpuno drugačija.

Nikola je objasnila kako su te glasine zapravo počele. Kako je ispričala, sve je krenulo od toga što nije nosila venčanicu sa potpisom Viktorije Bekam tokom venčanja sa Bruklinom.

Foto: Instagram.com/brooklynpeltzbeckham

Trebalo je i ja sam to želela, ali kada je prošlo nekoliko meseci, ona je shvatila da njen atelje neće uspeti da napravi to što želi i morala sam da izaberem drugu haljinu - priča Nikola i dodaje:
Ona nije rekla da ne mogu da je nosim, ja nisam rekla da ne želim da je nosim. Tako su počele glasine i onda se sve samo razvijalo.

Njen suprug Bruklin je takođe reagovao na glasine.

Foto: Tanjug AP/Joel Ryan

Naučio sam da će ljudi uvek govoriti takve stvari. Uvek će pokušati da spuste ljude i neće prestati da pokušavaju. Ali kod nas je stvarno sve u redu - rekao je on.

Kada je njihov brak u pitanju, izgleda da su već pronašli recept za sreću.

Ono što je sjajno jeste da nama ništa ne treba jednom od drugog. Mi smo samo zaljubljeni. Ne postoji ništa što meni treba od njega niti nešto što njemu treba od mene - rekla je ona.

Foto: Instagram.com/brooklynpeltzbeckham

Autor: M.M.