AKTUELNO

Otkrio je svoje mišljenje.

Teodora Džehverović pre nekoliko dana u ''Zadruzi'' uzbuđena i srećna otrčala je do govornice kako bi se čula sa svojim najbližima, a umesto nasmejanog lica majke, dočekale su je oštre kritike.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti znaš zašto si ušla. Sve sam mogla da očekujem, ali da se zaljubiš, nisam. Ti znaš koliko te volim. Ja te molim, Teodora, ako si se već zaljubila, nemoj svaku noć da ne mogu da spavam. Je l' ti znaš koliko je moj zdravlje narušeno? Ja te molim, Teodora, da se sabereš i ne radiš gluposti - poručila je Teodori majka, što je nju izuzetno rastužilo.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pevačica je već dva dana veoma tužna zbog cele situacije i čini se da izbegava Anđela Rankovića, učesnika u kog je veoma zaljubljena, jer ne želi da razorača svoje roditelje. Da li je Teodora učinila nešto pogrešno, pitali smo njenog brata Savu Džehverovića koji je za Pink.rs otkrio da će uvek biti ponosan na svoju 12 godina mlađu sestru.

Ja sam uvek bio ponosan brat i to ću i ostati. Šta god da uradi, ja ću biti uz nju. Kao brat, pružiću joj podršku u svakom trenutku. Da ja imam prilike da je vidim ili čujem poručio bih joj da ostane svoja i da bira sama svoj put - rekao nam je Sava Džehverović.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Na pitanje zbog čega je mama tako oštro iskritikovala Teodoru, pevačicin brat nam je rekao sledeće:

- Roditelj kao roditelj drugačije posmatra stvari. Sigurno mnogo drugačije nego što to činim ja kao brat. Mislim da je to, navodno, ona to rekla u smislu da joj ukaže na ponašanje, da sve to radi zato što brine za nju, zato što je voli... Ja to razumem, ali ja ne mogu da se postavim kao roditelj. Ona ima svoju viziju, a ja svoju.

Foto: Pink.rs

Najviše vremena u ''Zadruzi'' lepa pevačica osim sa Anđelom Rankovićem, provodi sa Lunom Đogani i Slobom Radanovićem, a Sava nije siguran da li su to njeni pravi prijatelji.

- Vi nikada ne možete biti sigurni da li vam je neko iskren prijatelj ili ne, pa pogotovo ne u ovakvoj situaciji. Vi ste prinuđeni da se družite sa nekim i obično pronađete osobu sa kojom ste na istoj talasnoj dužini. To je ona pronašla kod Lune i Slobe. To je pronašla i kod Anđela. Mislim da je to okej društvo za nju, ali da li su iskreni - ne znam. Sve će se to pokazati u nekim situacijama, pa i onog trenutka kada izađu. Spoljni svet će pokazati da li su to iskreni prijatelji ili ne - kazao je Džehverović za naš portal.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što najviše intrigira javnost jeste Teodorina veza sa manekenom Anđelom, pa nas je zanimalo da li brat podržava ljubav koja se dogodila u rijalitiju.

Podržavao je ili ne, moja sestra ima 20 godina, ja ne mogu da se postavim u situaciju u kojoj je ona trenutno. Ja znam da je njoj teško tamo ipak je ona prvi put ovako odvojena od svoje porodice. Da se zaljubila - zaljubila se, a da li je to dobra stvar ili ne, vreme će pokazati. Mislim da je Teodori potrebna podrška, mislim da je podršku našla u tom dečku - istakao je Sava i dodao:

Foto: Pink.rs

- Šta ja mislim o njemu, mislim da to zaista nije bitno jer ja njega ni ne poznajem. Ne trudim se ni da ga upoznam. Ne mogu ni da ga upoznam sve dok mu ne pružim ruku i dokle god tu osobu kroz konverzaciju ne upoznam. Zbog toga ne bih mnogo da komentarišem njihovu vezu. Mislim da Teodora zna svoje granice i da ide granice koje opisuju njenu ličnost.

Autor: B. R.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

'