AKTUELNO

Ljubavna priča koja se rodila u rijalitiju ''Zadruga'' nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Veza Slobe Radanovića i Lune Đogani u rijalitiju ''Zadruga'' intrigira javnost svakodnevno, naročito zbog toga što je pevač još uvek zakonski u braku sa stjuardesom Kristinom Kockar.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Nakon što su njegova i Lunina majka dale svoj sud o trenutnoj situaciji, njih dvoje imaju veliku podršku fanova, ali ne i kolega.

Naime, Maja Milošević, učesnica prve sezoni najgledanijeg muzičkog šoua ''Pinkove zvezde'' sa Slobom provela je dosta vremena u toku takmičenja, ali je bila i učesnica rijalitija ''Farma'', pa ipak za Pink.rs tvrdi da joj nije jasno kako je njen kolega dozvolio da mu se desi ljubav pred kamerama i da prevari svoju suprugu.

Foto: Pink.rs

- Ja razumem kako je tamo jer sam proživela to, teško je, ali neke granice mora da postoje... - rekla je Maja na početku i istakla da je Kristina Kockar uvek bila tu za njega.

- Ne sviđa mi se situacija koju sam videla te večeri kada je bila njegova majka. Ona izgleda Kiju ne voli. To nije lepo ipak su oni preko pet godina zajedno. A koliko sam upućena, otkad znam Slobu, Kija ga uvek podržavala i bila uz njega - ističe pevačica.

Maja nije ispratila trenutak kada su nakon odlaska Slobine majke Draginje pevač i blogerka otvoreno razmenjivali nežnosti. Ipak, uputili smo je na naš portal, a kada je videla šta se dogodilo, ostala je bez reči.

Foto: Printscreen Instagram

Nemam reči, strašno. Mislim da će se pokajati. Daleko od toga da mislim loše o Luni, samo njega krivim. Gledam sad šta se dogodilo. Haos - rekla je Maja, a onda dodala:

- Tamo se bukvalno pomiriš sa tim da je to tvoj život. Meni je bilo teško, ali još teže tog trenutka kada sam se vratila kući. Granice treba da postoje.

Foto: Pink.rs

Zainrigirana novim dešavanjima između svog kolege i ćerke Anabele Atijas, Maja je neko vreme povela gledajući kratke snimke Lune i Slobe.

Gledam ih sada i ne razumem ovo što se dešava. Meni ništa nije jasno. Neverovatno. Što ga mama nije posavetovala drugačije, nego mu je dala podršku - rekla nam je pevačica nakon čega smo je uputili na naš portal i ekskluzivni intervju sa Slobinom majkom Draginjom koji je potpuno šokirao.

Foto: TvPink

Naime, Draginja je u intervju za Pink.rs otkrila da se Kristinom Kockar više nije u kontaktu, da je povredilo to što nije želela Slobi da pošalje stvari, kao i da je mnogo rastužilo to što nema ni jednu fotografiju sa svadbe svog jedinca.

CEO INTERVJU SA DRAGINJOM RADANOVIĆ PROČITAJTE OVDE:KONAČNO ISTINA! Slobina MAJKA za Pink.rs: ZALJUBIO SE u Lunu, a s Kristinom nemam kontakt jer me je UVREDILA!

Foto: TV Pink

- Pa ja nemam reči, ne sviđa mi se što kaže za Kiju da je bila grozna kada je ušla. Baš je pokušala da opravda Slobu. A ispala je najgora. A to što joj je ostavio telefon... Pa zar pored žene mami treba da ostavi - zaključila je Maja Milošević.

Autor: B. R.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Maja Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'