AKTUELNO

Iako su ga lekari savetovali da je najbolje da ode na lečenje, on je to odbio.

Kanje Vest nedavno je otišao na turneju iako se njegovoj supruzi Kim Kardašijan to nije nimalo dopalo, a spekulisalo se da će zbog ove situacije poznati bračni par da se razvede. Izgleda da je pozadina priče potpuno drugačija, jer je Kanje završio u bolnici, a za njegovu hospitalizaciju pobrinula se policija!

Reper je otkazao ostatak svoje turneje, a nakon što su mnogi pomislili da je razlog ovakve odluke pretnja njegove supruge, u pitanju je bolest, prenose američki portal TMZ. Vest da je Kanje hospitalizovan odjeknula je širom sveta, a ubrzo su njegovi fanovi putem društvene mreže Tviter postavili nekoliko statusa kako bi svom reperu pružili podršku.

Kanje Vest prebačen je u bolnicu tek kada je policija intervenisala, a pošto ga je pregledao lekar zbog velike nesanice i zaključio da je stanje teško i da mora da ide u bolnicu. Prema pisanju BBC-a, kao mogući razlog ovakvog Kanjeovog stanja navodi se pljačka njegove supruge Kim Kardašijan u Parizu. Nakon ovog incidenta, Kanje je otkazao nekoliko svojih nastupa. Na jednom od svojih koncerta nedavno pričao je skoro pola sata o tome šta ga frustrira u životu, a potom završio sa tvrdnjom da je izašao na izbore i svoj glas dao Donaldu Trampu.

Publici se nimalo nije dopao ovakav njegov nastup, te su ovaj njegov govor ispratili zviždanjem i uvredama. Ono što se ovakvom stanju Kanjea Vesta prepisuje, jesu i dugovi, kao i nedavni napad na Marka Zuckerberga. On je želeo da od njega pozajmi 53 miliona dolara kako bi se izvukao iz dugova, te mu je zasmetalo što je Mark odbio da mu pomogne.

Kanjeovom lošem stanju mediji pripisuju i to što više nije u dobrim odnosima sa Džej Zijem. Reper tvrdi da Bijonse i njegov prijatelj nisu bili da posete njega i Kim od kako su opljačkani u Parizu, što mu je posebno zasmetalo. Ubrzo, Vest je optužio svog prijatelja da je angažovao plaćenike da ga ubiju.

A kako prenosi Dejli Mejl, Kim je stigla u Los Anđeles gde je Kanje hospitalizovan kako bi ga posetila iako već više od mesec dana ne pojavljuje u javnosti zbog trauma koje je doživella u Parizu kada su pljačkaši upali u njenu hotelsku sobu i odneli joj vredan nakit i novac.

#Kanje Omari Vest | Kanye Omari West

#Reper

'