AKTUELNO

Strašno!

Glumica i supruga Vila Smita, Džejda Pinket Smit, česta je tema razgovora, ali najčešće zbog brojnih kontroverzi s kojima je povezuju. Najnovija je ona koja je upravo zbog nje nastala na dodeli Oskara zbog šamara, ali prašina se oko Džejde Pinket Smit podizala već mnogo puta.Pitanja o njenom odnosu s Tupakom Šakurom postavljaju se i decenijama nakon smrti poznatog repera. I sama je priznala da ih je povezala – droga.

Foto: Facebook.com/Will Smith

Kad sam prvi put upoznala Paka, kad smo se prvi put sreli, bila sam dilerka – prisetila se Džejda u gostovanju na Sway’s Universeu.
Naš odnos bio je preživljavanje – opisala je tada.

Mediji su 1995. godine pisali i da je jednom prilikom platila 100.000 dolara kako bi pomogla da izvuče Šakura iz pritvora u kojem je završio zbog optužbi za se*sualno zlostavljanje.

O njihovom se odnosu i danas priča, posebno zato jer njen je njen suprug Vil Smit priznao da je ljubomoran na pokojnog repera:

Foto: Tanjug AP/John Locher

Na početku naše veze mučio me njihov odnos – napisao je Vil u svojoj autobiografiji objašnjavajući da, “iako nikada nisu bili intimni, njihova ljubav jedno prema drugom je legendarna”.

Smitove su povezivali i sa sajentologijom. Američka glumica Lija Remini je pre pet godina u intervjuu za The Daily Beast rekla da je Džejda članica sajentološle crkve Rona Habarda. ‘Vila nikada tamo nisam videla, ali Džejdu jesam’, rekla je tada Remini.

Par je 2008. godine osnovao i osnovnu školu ‘New Village Leadership Academy’, a nakon što je škola propala, jedan do bivših profesora rekao je da su učenike podučavali na temelju udžbenika iz sajentologije.

Džejda i Vil našli su više puta na udaru kritika zbog načina na koji vaspitavaju svoju decu. Prašina se podigla 2014. godine kada su objavljene fotografije na kojima njihova, tada 13-godišnja, ćerka Volou pozira sa sedam godina starijim Mouzesom Ariasom, bez majice. Džejda se tada branila rečima ‘da nema ničeg seksualnog u toj slici ili toj situaciji’.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision

Nisam konvencionalni roditelj, na šta sam jako ponosna – rekla je tada u svoju obranu, objašnjavajući da su Smitovi vrlo otvoreni po pitanju raznih tema.

Da je nekonvencionalni roditelj, Džejda je dokazala i kada je imala aferu sa sinovljevim prijateljem i reperom Augustom Alsinom. Reper je otkrio da su u kratkoj vezi bili 2015. godine, dok su Džejda i Vill živeli odvojeno. On je tada imao 22 godine, a glumica 43 godine.

Nakon tog otkrića, Džejda Pinket Smit sela je s Vilom Smitom za famozni crveni sto u svojoj emisiji ‘The Red Table Talk’ i priznala da joj je ‘bilo potrebno neko ozdravljenje’.

Smit je podelio svoju stranu priče i rekao da nikada nije dao svoj blagoslov za vezu s mladim reperom, kao što je Alsin tvrdio. Snimak tog razgovora ubrzo je postao viralan, kao i snimak Džejdine reakcije nakon što je njen suprug na dodeli Oskara ošamario komičara Krisa Roka jer se našalio na račun njene alopecije.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision

Autor: M.M.