AKTUELNO

Ubrzo nakon što je svet saznao za njene tvrdnje da on pati od erektilne disfunkcije - glumac je uzvrtio „udarcem ispod pojasa"

Amber Herd i Džoni Dep, po svemu sudeći, nastavljaju da se „prepucavaju" kao da su na sudu. Naime, pošto se pročulo za tvrdnje glumice da njen bivši suprug „pati od erektilne disfunkcije, zbog koje ju je svojevremeno i napastvovao", na red su došle - njene golišave fotografije iz perioda kada se bavila egzotičnim plesom.

U sada već otpečaćenim pretpretresnim dokumentima do kojih je „The Daily Beast" došao, stoji da je Dep imao ogromnu želju da uključi ovaj materijal, a zatim ga i obelodani naočigled svih prisutnih u sudnici, ali i pred malim ekranima.

Foto: Tanjug AP/Steve Helber

Njen tim, sa druge strane, nije smatrao da „to ima bilo kakve veze s time zašto se njih dvoje uopšte i nalaze u sudnici" i bili su strogo protiv.

Gospodin Dep na bezobrazan način pokušava da priloži sledeći bespotreban materijal: nage fotografije Amber Herd, rijaliti šou njene sestre, bivše veze sestara, kratku karijeru egzotične plesačice Herdove koja se odvila mnogo pre nego što su se njih dvoje i upoznali, kao i sopstvene tvrdnje da je bila ekort dama - kazali su bili sa strane Amber, njeni zastupnici.

Foto: Tanjug AP/Steve Helber

Autor: A. N.