AKTUELNO

Ona prati najgledaniji rijaliti po ceo dan.

Rukometaš Dušan Zdravković u rijalitiju ''Zadruga'' pokupio je mnoge simpatije svojih cimera, ali i gledalaca kraj malih ekrana. U novoizgrađenom gradu nadomak Beograda još se ni sa kim nije sukobio ni verbalno ni fizički, a njegova majka Jelena tvrdi da je veoma ponosna na svog naslednika i da bi bila srećna da on u najgledanijem rijalitiju pronađe svoju srodnu dušu.

Jelena Zdravković za Pink.rs ističe da sa zadovoljstvom do kasno u noć gleda ''Zadrugu'' i da bi isto činila i da njen sin nije u produkcijski najzahtevnijem rijalitiju, pa je na samom početku razgovora pohvalila projekat Televizije Pink.

Foto: Privatna arhiva

Ponosna majka tvrdi da je njen sin u rijalitiju isti kao i u spoljnom svetu.

- U principu, Dušan je takav. On ne ulazi u duele i svađe i to ne radi ni u realnom životu. Njemu tamo nema, u suštini, ko šta ni da zameri. On je takva osoba, ja ne znam koliko je to dobro za rijaliti, ali generalno on u prirodni nije svađalica. Meni se dopada, dopada mi se što ne staje na žurkama, što je energičan, peva - rekla je Jelena i dodala:

- Svestan je još kamera, ali generalno je takav i prirodno. Kada ima nešto da kaže, on će to reći. Ne voli plastične situacije i ne voli da pravi plastičnu frku. Za mene je on super, možda nisam objektivna, ali zaista mi je super.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još:RADOVALA SE ŠTO ĆE ČUTI MAMU, A ONDA JE POČELA DA SE GUŠI U SUZAMA: Teodorina majka sasula ćerki SVE U LICE i OPASNO JE ISKRITIKOVALA! (VIDEO)

Zanimalo nas je da li bi se dogodio incident ukoliko bi neko bez osnova nasrnuo na  Dušana verbalno ili fizički, a Zdravkovićeva nam je rekla sledeće:

- Da ga neko isprovocira, on bi to iskulirao. Mislim da bi iskulirao takvu situaciju.

Kako je fizički pokupio simpatije mnogih učesnica, ali i mnogih pripadnica lepšeg pola van rijalitija, pitali smo Jelenu kako joj se dopada ''nova potencijalna snajka'', a ona je o Anđeli Veštici pričala kroz osmeh.

Foto: TvPink Printscreen

On i Anđela su mi super. Imaju neku energiju, neke visoke vibracije. Oboje su istog duha i nekako su gabaritni (smeh). Vidi se da su pre svega dobri drugari i da su našli neku sponu između sebe. Ne znam da li je ona baš njegov tip devojke, ali da imaju dobre vibracije - imaju - iskrena je bila Dušanova majka, nakon čega nam je rekla da ne bi imala ništa protiv i da on Anđelu dovede kući.

- Ja generalno nemam problem s tim kada je u pitanju njegov izbor, stvarno. Ne bi mi smetalo. Uvek postoji mogućnost da se zaljubi i sve to mi je jako simpatično - istakla je Jelena.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Iako poljubac između Dušana i Zorane Stefanov nije videla na Televiziji Pink jer se dogodio kasno u noć, Jelena tvrdi da joj je Zorana veoma simpatična i nimalo je ne čudi što njen sin ima takvu naklonost lepšeg pola u ''Zadruzi''.

- Sa Zoranom se ljubio, ona je meni tako jedan mali zvrk. Tako je doživljavam. Jako mi je simpatična. On je uvek imao naklonost pripadnica lepšeg pola. On ima u realnom životu više drugarica nego drugara. Ima on tu energiju sa ženama - zaključila je Zdravkovićeva majka.

Autor: B. R.

#Anđela Veštica

#Dušan Zdravković

#Majka

#Rijaliti Zadruga

'