AKTUELNO

Reper se našao ponovo na meti kritika javnosti

Kris Braun, američki reper, objavio je u junu svoj deseti album, a trenutno se zbog toga nalazi na turneji. Na jednom od nedavnih koncerata koje je imao, on je organizovao druženje sa fanovima, zbog čega se našao na meti kritika.

Naime, procurile su fotografije repera na kojima pozira sa obožavateljkama u neprikladnim pozama. Tako je jednu držao za zadnjicu, sa drugom simulirao analni seks, trećoj stavio ruke na butine...

Deo javnosti je ostao zgrožen, a njega izgleda negativne reakcije ne dotiču.

Svi imaju ovakve VIP pakete, a ja ih nisam organizovao više od sedam godina. Definitivno imam najkul obožavatelje na svet. Je*eno ih cenim! To su sećanja koja će trajati zauvek - napisao je Braun na svom nalogu na Instagramu, pa nastavio:
Za razliku od većine jadnih umetnika koji ne žele uspostaviti ni kontakt očima sa fanovima, sa ljudima koji su im omogućili karijere, ja postojim zato što su ti obožavatelji u meni videli nešto što nisam mislio da je moguće. Tako da dajem sve od sebe za njih.

Vip ulaznice za njegov koncert, koje uključuju ovavkvu vrstu druženja, mogu koštati i do 1.000 dolara po osobi.

Podsetimo, Kris je od 2007-2009 godine bio u vezi sa pop zvezdom Rijanom, koju je 2009. godine brutalno pretukao i toga ne može nikada da se reši. Danas je Kris otac troje dece koju je dobio sa tri različite žene.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini

Autor: Pink.rs

#Kris Braun

#rijana