AKTUELNO

Hoće da proveri da li je zaista u drugom stanju.

Divna Milanović već dva dana žali se na mučnine i jednom prilikom u razgovoru sa drugim učesnicima priznala je da je njenom suprugu Marku Kociću i njoj pukao prezervativ prilikom odnosa koji su imali u ''Zadruzi''.

Iako je na početku rijalitija pričala da bi volela da ima još jedno dete, izgleda da se Divna predomislila, pa je tako večeras priznala  da ne želi da rodi.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Miki progovorio o UROŠU ĆERTIĆU, a onda je otkriveno u koga je ZALJUBLJEN! (VIDEO)

Imam mučninu, ne znam da li sam trudna. Počelo je da mi se vrti u glavi, mislim da mi nije dobro. Sumnjam na trudnoću. Rekla sam Marku da imam muninu. Pukao je kondom. Ja mislim da sam ostala trudna. Ja još ne bih bebu, mnogo je rano. Možda bi se obradovao, ali ja bih trebala da sačekam još tri godine, zbog problema koje sam imala na prošlom porođaju. Ja sad stalno imam mučnine i vrti mi se u glavi i muka mi je - priznala je Divna.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen Amidžić je Divnu nakon ovog priznanja savetovao da bude uz svog supruga i obećao da će pričati sa Velikim šefom kako bi Divna mogla uskoro da dobije test za rano utvrđivanje trudnoće i kako bi saznala da li je zaista ostala u drugom stanju u ''Zadruzi''.

Autor: Pink.rs

#Beba

#Divna Milanović

#Marko Kocić

#Rijaliti Zadruga

#Trudnoća

'