AKTUELNO

Tokom utakmice došlo je do sukoba, kada je poznati fudbaler indirektno priznao da ga privlače muškarci.

Iako je osvojio neke od najlepših žena sveta, javnost je oduvek gajila sumnje oko prave seksualne orijentacije poznatog fudbalera.

Naime, oduvek se spekulisalo kako je Kristijano Ronaldo homoseksualac, ali se on o tome nije oglašavao - do sada.

Zvezda Real Madrida konačno je progovorila o tome da li ga privlače muškarci ili žene.

Naime, tokom prepirke sa fudbalerom Atletiko Madirda, Kokeom, Ronaldo je rekao nešto što su svi shvatili kao javno priznanje da je homoseksualac.

Incident se dogodio tokom 12. kola prvenstva Španije, kada je Koke pokušao da isprovocira Ronalda i prozvao ga da je gej.

Šta se tačno dogodilo objavio je jedan španski radio, koji je emitovao transkript Kristijanovog razgovora sa kolegama nakon incidenta.

- Koke mi je rekao da sam pe*er. Odgovorio sam mu da će videti šta ću mu uraditi kad ga sretnem u Madridu - rekao je Ronaldo, na šta ga je saigrač upitao šta će mu uraditi.

- Ma ništa. Pa šta bi trebalo da uradim? - kazao je najbolji fudbaler na svetu.

Kada ga je drugi saigrač upitao ko mu je to rekao, Kristijano je otkrio i šta je odgovrio na optužbe da je gej.

- Koke. Nazvao me je pe*erom. Rekao sam mu: Jesam, pe*er sam. Ali veoma bogati pe*er, se*onjo - objasnio je popularni fudbaler.

Da li je ovo zaista bilo priznanje ili nije pronašao bolji odgovor za Kokea, ostaje da saznamo.

Ipak, na internetu je odmah počelo da se spekuliše, a pojavio se i video sa fotografijama koje dokazuju da ipak postoje razlozi zbog kojih mnogi sumnjaju da je Ronaldo homoseksualac. Mnogi su, ipak, bili u uverenju da je heteroseksualac, s obzirom na to da Ronaldo ima šestogodišnjeg sina Ronalda Juniora. Međutim, kako identitet žene koja je Ronaldu rodila sina nikada javno nije otkriven, sumnja se da je reč o surogat majci.

Ove žene je osvojio Kristijano!

Kristijano je uglavnom izlazio sa manekenkama, i to sa nekim od najlepših na svetu.Bio je u vezi sa Alis Gudvin i Džemom Atkinson, ali je najviše pažnje privukla njegova romansa sa Irinom Šajk.Par se upoznao 2014. godine tokom kampanje za jedan brend, čiji su bili zaštitna lica, a rastali su se u januaru 2015. godine.

Autor: M. Đurović

#FK Real Madrid

#Fudbaler

#Kristijano Ronaldo | Christiano Ronaldo

'