AKTUELNO

Ozbiljna rasprava.

Kao što se prethodnih dana pričali, Veliki šef odlučio je da učini zadrugarima i rentira im dva objekta, zbog čega je nastala veoma žustra rasprava. Naime, Miki Đuričić je želeo da rentira pab, dok je Lepi Mića sa drugim učesnicima ''ukrao'' ideju i skupio novac pa je dobio lokal odmah.

Foto: TvPink Printscreen

- Ono što vam je Đekson rekao na početku, vi radite ove nedelje ono što on kaže, a u toku celog takmičenja slušate Velikog šefa. On je odlučio da vam rentira dva objekta, noćni klub i pab. Ja sada ovde imam ključeve oba objakta - otkrila je Rada Radenović, a potom je počela licitacija.

Lepi Mića odmah je priložio 10.000 dinara zbog čega je dobio ključeve.

Foto: TvPink Printscreen

- Od ovog trenutka su vam ključevi na raspologanju - kazala je voditeljka.

Lepi Mića je otkrio da su zajedno sa njim u sakupljanju novca učestvovali Dušan, Bane, Saška, Mina, Rada, Anđela i Milan.

Ubrzo je ustao i Miki.

- Noćni klub smo izeli, Tanja, Miroslav, Rudar i ja. Meni je uzeta ideja, ali meni je drago da će čovek osim psovki zna i da ukrade ideje. Kod nas će pevati Tanja i moćiće da se promoviše - objasnio je Miki, aludirajući na to da je Mića ukrao njegovu ideju i priložio 3.000 dinara, a Rada mu je otkrila da to nije dovoljno.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:NOVI VOĐA IZABRAO: ONI su njegovi POTRČCI! (VIDEO)

Đuričić je predložio da to bude kapara, a Rada je istakla da će morati da proveri sa Velikim šefom da li je to u redu.

Ipak, nastala je veoma žustra rasprava, zbog čega je Miki bio veoma ljut, pa je poželeo da odustane od rentiranja kluba.

Foto: TvPink Printscreen

Pojedini trakmičari su priložili još nešto novca, pa je Miki na kraju za noćni klub dao 5.000 dinara, a Veliki šef je rekao da će sačekati ostatak novca do četvrtka. Celu raspravu pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'