AKTUELNO

Herd je tokom intervjua optužila i porotnike uz tvrdnje da je na njihovu odluku bio presudan uticaj društvenih mreža

Amber Herd ponovo je javno optužila svog bivšeg supruga Džonija Depa za fizičko zlostavljanje tokom svog prvog TV intervjua, samo nekoliko dana nakon što je proglašena krivom za klevetu glumca tvrdnjom da ju je seksualno napao tokom njihovog braka.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Naime, glumica je nazvala Depa "lažovom" i ponovila svoje tvrdnje da ju je tukao tokom njihovog braka, govoreći o "nepravednoj" presudi na suđenju bivšeg paru.Herd je tokom intervjua optužila i porotnike uz tvrdnje da je na njihovu odluku bio presudan uticaj društvenih mreža i Depov "maestralni talenat za glumu".Glumicu je voditelj pitalao i šta misli o navodima Depovog advokata Kamila Vaskeza, "da je ona nastupala na tribini, kao i da je lagala o zlostavljanju koje je, kako kaže, pretrpela od strane glumca".

- Kaže advokat čoveka koji je ubedio svet da ima makaze za prste -  uzvratila je Herd i dodala:

- Ja sam izvođač? Slušala sam nedeljama svedočenja koja su insinuirala, ili sasvim direktno govorila, da sam užasna glumica.

Foto: Tanjug AP/Steve Helber

Na pitanje novinara: "Rekao je da te nikada nije udario. Da li je to laž?", Amber je odgovorila:

- Do dana smrti, ja ću stajati uz svaku reč svog svedočenja.

Njene obnovljene javne optužbe o zlostavljanju protiv njenog bivšeg supruga bez sumnje će pokrenuti pitanja da li bi Dep imao materijala da je ponovo tuži za klevetu.

Autor: Pink.rs