AKTUELNO

Uzrujan!

Stručnjak za kraljevsku porodicu i biograf, Andžela Levin, tvrdi da je princ Hari bio vrlo, vrlo uznemiren što su njega i njegovu suprugu Megan Markl ostali članovi kraljevske porodice uglavnom ignorisali na proslavi kraljičinog platinastog jubileja, piše Mirror.

- Besni princ Hari smatra da treba da mu se izvine nakon što je u velikoj meri ignorisan na proslavi kraljičinog platinastog jubileja - rekla je Andžela.

Foto: Tanjug AP/Victoria Jones

Hari i Megan prisustvovali su samo jednom događaju na proslavi - službi za Dan zahvalnosti u katedrali St. Paula prošlog petka. Sedeli su u drugom redu katedrale, prekoputa princa Vilijama i njegove supruge Kejt Midlton, a parovi se nisu međusobno doživljavali, niti su izmenjivali kontakt očima.Takođe, dva brata koja su zahladila odnose nisu se privatno srela. Osim na ceremoniji Trooping the Colour, Hari i Megan nisu viđeni ni na jednom drugom kraljevskom događaju.

Andžela, koja je godinu dana s Harijem pisala biografiju o njemu, rekla je da misli da je princ apsolutno besan.

- Mislim da je jako uzrujan što je bio uglavnom ignorisan. Još uvek oseća da treba da mu se izvine - kazala je.

- Ali on je taj koji bi trebao da se izvini. Ne možete samo tako biti grubi prema ljudima i očekivati da će vam ponovo otvoriti svoja srca - izjavio je Har prošle godine tokom intervjua s Oprom Vinfri, misleći pritom na brata Vilijama.

Foto: Tanjug AP/Peter Dejong

Hari i Megan želeli su da fotograf snimi trenutak kad je kraljica prvi put upoznala njihovu ćerku Lilibet.Devojčica, koja je u subotu napunila godinu dana, upoznala se s prabakom prošlog vikenda nakon što se pridružila roditeljima i bratu Arčiju na putovanju u Veliku Britaniju.Međutim, prema izvoru, kraljica nije želela da se ovaj privatni trenutak fotografiše.

Neimenovani izvor je za The Sun rekao:

- Hari i Megan želeli su da njihov fotograf uhvati trenutak kada je Lilibet upoznala kraljicu. Ali rečeno im je da nema šanse. Bio je to privatni porodični sastanak.

Umesto toga, objavljena je fotografija Lilibet na njenom prvom rođendanu - pikniku u Frogmore Cottageu.

Autor: M.K.