AKTUELNO

Kuper Norijega pronađen mrtav na parkingu u Los Anđelesu.

Zvezda TikToka, Kuper Norijega, koji je imao samo 19 godina, pronađen je mrtav na parkingu u Los Anđelesu. Na društvenoj mreži TikTok je imao 1,77 miliona pratilaca, dok je i na Instagramu brojka bila veoma visoka, 508000 pratilaca, dok su se objave najčešće ticale mode i skejtborda.

Nepoznata osoba je u četvrtak pozvala policiju, rekavši da influenser ne reaguje.

Ono što dodatno zabrinjava jeste da je samo nekoliko sati pre smrti,preminuli objavio snimak sebe kako leži na krevetu, a napisao je:

– Ko bi drugi pomislio da će umreti mlad- napisao je on, što implicira da bi moglo da se radi o samoubistvu.

Ipak, uzrok smrti tinejdžera još uvek nije zvanično poznat i u toku je policijska istraga, a izvori su navodno rekli da nije imao znakove traume ni nasilja na telu, te da nije pronađen u automobilu, piše TMZ.

Govorio je o tome da mu je san da otvori ustanovu za rehabilitaciju, kako bi svi oni koji su se kao i on borili sa zavisnošću, imali gde da se leče.

– Borim se sa zavisnošću od svoje devete godine, možda mislite da je to ludo, ali to je moj život. Želeo bih da iskoristim uticaj koji imam da stvorim prostor u kojem će se širiti svest i normalno pričati o mentalnim bolestima. Jedna od mnogih stvari koje sam naučio dok sam se borio sa zavisnošću je da će vas okruženje negativnim ljudima samo odvući na dno – rekao je jednom prilikom.

Autor: Pink.rs