AKTUELNO

Nisu svi zadovoljni.

Ovonedeljni Vođa u Zadruzi je Nemanja Đerić Đekson, a njegov mandat završava se sutra, jer će onaj ko bude ispao večeras imenovati novog. Ali, pre nego što vidimo ko će to biti, Veliki šef je zatražio od zadrugara da se izjasne i da iskreno kažu kako im se čini ovonedeljno gazdinstvo i kako se Đekson snašao u ovoj odgovornoj ulozi.

Foto: Ivan Vučićević

Većina je rekla da su zadovoljni njegovim gazdovanjem, te da je bio odličan, ali bilo je i onih koji su mu zamerili neke stvari. Jedna od njih je i Saška Karan:

Meni lično si jako simpatičan, ali smatram da nisi bio na visini zadatka, mi smo rulja jedna, ali dobro, mislim da su životinje zbrinute i to je za tebe veliki plus, smatram da je to ono što je najbitnije ovde, kad pričamo o tvom gazdinstvu. Zameram ti što ti kao gazda ne dođeš za to, ideš brzinom puža. Sve u svemu, jedna trojka - rekla je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Anđela Veštica je takođe imala reči zamerke:

Nije se on ni trudio, njega boli uvo za ovo sve, da se malo više posvetio tome, bilo bi okej - istakla je Anđela.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VOLI DA SE SNIMA: Otkriveno da je cimeru iz Zadruge slao PORNO FOTKE, a sada se pojavio njegov S*KSI VIDEO!

Prethodni Vođa, Marko Janjušević, smatra da je Đekson bio korektan, ali da ga nije preterano oduševio, a Lepi Mića je rekao rečenicu koja se svima dopala:

Kakav narod, takav i vođa - bio je kratak Mića.

Sve u svemu, više je bilo pozitivnih nego negativnih komentara, na čemu se Đekson zahvalio.

Autor: N.V.

#Nemanja Đerić | Đera Kurtoazija

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'