AKTUELNO

Ovo mu nije bilo ni na kraj pameti.

Učesnik rijalitija ''Zadruga'', Uroš Ćertić nije bio mnogo poslušan u poslednjih nekoliko dana, ali Veliki šef je ipak odlučio da mu ispuni jednu želju.

Prvo što mu je devojka rekla , jeste da će ga skupo koštati masaže s devojkama u "Zadruzi":

- Sve vidim, i da znaš da sam ti izbušila gume na motoru - kroz osmeh je rekla Jovana, a Uroša je to malo i zabrinulo iako je delovalo kao da se šali, pa ju je nekoliko puta pitao da li je sve okej.

Naime, u novoizgrađeni grad nadomak Beograda ušla je Dušica Jakovljević, koja je okupila sve učesnike, i poručila kaskaderu da ode do telefonske govornice, gde ga je putem video poziva čekala njegova devojka Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Uroš je počeo da se smeje od sreće, kada je ugledao svoju devojku, ali mu je to što je ugledao jako prijalo:

Bio sam malo mutan i ćutljiv, i bile su mi misli znaš gde, ali mi ovde imamo odgovornost, zabavni smo valjda nekim ljudima. Bio sam sam i dosadan, ali ovo će mi sada dati mnogo motivacije i energije. Videćemo u budućnosti koliko će ovo da košta, ako treba i ku*vaću se ako treba za ove razgovore. Baš lepo što su nam ovo omogućili.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:Maloletnica priznala da je IMALA SE*S SA ŽENOM, pa pitala OVU učesnicu da li bi vodila ljubav s njom! (VIDEO)

Ovo je već treće u iznenađenje u ''Zadruzi'' jer je pre nekoliko dana ulazila ćerka Zorana Marjanovića i ćerka Snežane Mišković Viktorije, pa je Ćertić i to malo vremena što im je produkcija izdvojila odlučio da provede na najbolji način.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Uroš Ćertić

'