AKTUELNO

Nova ljubav u Zadruzi?

Otkako je krenuo rijaliti kakav nije viđen na ovim prostorima, "Zadruga", ono što sve najviše zanima jeste da li će se i među kojim učesnicima desiti ljubav. Drvo Mudrosti, koje se nalazi u Rajskom Vrtu, odlučilo je da pozove jednu učesnicu i da joj postavi neka vrlo zanimljiva pitanja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Nakon što je Drvo Mudrosti dodelilo tajni zadatak Anđelu Rankoviću i Teodori Džehverović, odlučilo je da pozove još jednu učesnicu i da malo proćaska sa njom. To je bila Smilja Janković, a prvo pitanje za nju je bilo kako se oseća u ovom gradu napravljenom specijalno za ovaj rijaliti:

Dobro sam, srednje, u momentima odlično, ako ćemo u gradacijama, odlično. Jako mi je lepo, mislim da se čovek odlično oseća i prepoznaje taj osećaj kad sam smirena u duši, kad nisam opterećena, kad sebe predstavljam u najboljem izdanju. Atmosfera je prijatna, dopada mi se sve, smejem se, što je jako bitno, imam duha, hvala vam na svemu - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ovo nije sve što je zanimalo Drvo Mudrosti, koje je upitalo Smilju da li misli da Lepi Mića gaji neke emocije prema njoj:

Drvo svašta čuje i svašta zna. Drvo je čulo da postoje neke emocije Lepog Miće prema tebi, šta ti misliš o tome? - upitalo je Drvo.

Iako je na trenutak delovalo da se Smilja zbunila, ona je dala neočekivani odgovor:

Pa ja mislim da postoje, lično, dubinski, nismo mi bliski ovako, da se družimo, ali mislim da izazivam neke emocije njega prema meni. Ne znam kako se on oseća, ali to je moja pretpostavka kao žena. Ne kažem da je on lud za mnom, ali primećujem da ga uzbuđujem. On je veseo koliko god da je ljut. On se ponaša tako kako se ponaša. Peva, šali se, to su sve meni neke indikacije da se s njim nešto dešava, a da li sam ja uzrok tome, moguće. Odgovara i on meni. Znate ono klasika, ko se bije taj se voli. intuicija mi govori da se tu nešto dešava - rekla je Smilja.

O čemu su Smilja i Drvo Mudrosti još pričali, pogledajte u videu:

Autor: N.V.

#Rijaliti Zadruga

#Smilja Janković

#Zadruga

'