AKTUELNO

Bubamara nije mogla da sakrije svoje simpatije prema ovom mladiću.

Viktor Postalov (22) iz Kočana u Makedoniji predstavio se pesmom "Nije svejedno", koju izvodi Amadeus bend.

I on je ubedio Zoricu Brunclik, Draganu Mirković i Daru Bubamaru da podignu svoje stolice, ali su Aleksandra Radović i Šaban Šaulić i ovog puta ostali dole.

- Ovo je bilo energično i dobro, ali u tvojoj dikciji i u tvom pevanju se ne oseća da si iz Makedonije i to je zaista za pohvalu - rekla je oduševljena Zorica.

Foto: Printscreen Youtube

- Jako mi se dopada boja glasa i volim onako kad ima taj volumen. Lepo si nas zabavio i nas tri smo zadovoljne tobom - glasio je Draganin komentar.

- Dopadaš mi se stvarno. Imaš divnu boju glasa, imaš lep odmeh ijedva čekam da otpevaš drugu pesmu - prokomentarisala je Dara.

Druga pesma za koju seodlučio je "Upali svetlo" Ace Lukasa, pa je njom u poslednjem trenutku podigao i Aleksandru i Šabana, koji su se dogovorili da oboje daju glas, čemu su se ostale tri članice žirija mnogo obradovale.

Foto: YouTube screenshot

- Baš sam srećna, on zaslužuje to. Četvorku zaslužuje, ali taj osmeh i ne zna, mnogo je simpatičan - rekla je Dara kao zaljubljena devojčica, ali je priznala da je bilo boljih kandidata od njega.

- Bogami, lomio sam se da li da pritisnem ovaj zeleni taster ili ne. Mnogo je toga nedostajalo,a vidiš on ide u tu školu muzičku prestižnu, ali zašto tog prokletog vibrata nema? - pitao je Šaban, a onda mu dao savete za drugi krug, prizanjući još jednom da se mnogo dvoumio.

- Meni se dopalo, dopada mi se boja glasa. Mislim da ti imaš tu neku boju koja bi bila prepoznatljiva. I slažem se za taj vibrato i ja sam, evo, voljna da tebi i još nekoliko kandidata pokažem nekoliko vežbica koje možete raditi kod kuće i, ako ste uporni, to je završeno za deset dana - prokomentarisala je Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

Viktor je prošao dalje sa pet stolica, pa ostaje da vidimo da li će se posle Aleksandrinih saveta popraviti u drugom krugu.

V. T.

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

'