AKTUELNO

Prvo su se svađali, a onda slatko pomirili!

Veče za nama u Zadruzi bilo je burno, a obeležila ga je Anđela Veštica. Ona je svašta radila, što ste mogli da pratite uživo na Televiziji Pink, ali i na portalu Pink.rs, koji je sve vreme izveštavao o događajima iz Bele Kuće najimpresivnijeg šou programa ikada napravljenog na ovim prostorima i u svetu.

Foto: TvPink Printscreen

Anđela je noćas pokazala koliko opasna može da bude kad joj neko stane na žulj, u šta su se uverili mnogi učesnici, a među njima i Nemanja Đerić, poznatiji kao Đexon. Njih dvoje su se prvo posvađali, jer se Veštici učinilo da ju je uvredio, te je tražila da se zakune da nije rekao ono što misli da je čula, što je on i uradio. Ona ga je jurila i preko stola, a svi su mislili da će se među njima desiti fizički sukob.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su svi pokušavali da zaustave Anđelu da priđe Đexonu, u strahu da će mu nešto nažao uraditi, ona ga je zagrlila, a onda su naočigled svih počeli da razmenjuju nežnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA SE DEŠAVA! Fizički obračuni se ređali jedan za drugim, a pravila ih je OVA učesnica! (FOTO+VIDEO)

Očigledno je da ljubav uvek pobeđuje, a da li će se njihova romansa nastaviti, videćete samo u Zadruzi, najvećem i najzahtevnijem rijaliti programu koji pomera sve granice.

Autor: N.V.

#Anđela Veštica

#Nemanja Đerić | Đera Kurtoazija

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga

'