AKTUELNO

Aleksandri se Miličino pevanje nije dopalo, a Zorica smatra da je razlog izbor numera.

Milica Mitić je prva takmičarka koja je večeras nastupila u muzičkom takmičenju ''Pinkove zvezde''. Ona ima 21 godinu i dolazi iz Požerevca. Takmičarka se odlučila za pesmu Zorica Brunclik ''Ja znam''.

Milica je nakon svoje prve izvedbe imala četiri glasa. Aleksandra Radović nije podigla svoju stolicu.

Foto: YouTube screenshot

- Ako je sudeti po ovoj devojci, večeras ćemo imati mnogo dobrih takmičara - kaže Šaban.

- Sudeći po ovoj devojci, imaćemo dobre kadidate - složila se Zorica Brunclik i dodala:-Ti si ovo vrlo kvalitetno otpevala.

- Divno smo počeli - tvrdi Dragana.

- Moram da kažem da si pravu pesmu otpevala. Zorice, nije što je tvoj muž napravio, ali ala ga je opravio svaka mu čast - našalila se Dara.

Duga numera je bila ''Sve sam stekla sama'', koju u originalu peva Ana Bekuta. Aleksandra i posle ove numere nije dala svoj glas.

- Dobra je boja, može da prođe. Ne dopada mi se način na koji unosiš ukrase. To ne teče. Imam utisak kao da se čuje neko rzanje. Taj vibrato je preširok i u takvoj kombinaciji dobijamo jako neartikulisano pevanje - iskrena je bila Aleksandra.

Foto: YouTube screenshot

- Mislila sam da će reći da joj se pesme ne dopadaju - kazala je Brunclikova.

- Moglo je to malo bolje, malo više emocija - rekla je Dara, a kada je upitao Milan da li to znači da se slaže sa Aleksandrom, Dara se predomislila - Ona se vratia? Ti si meni bila jako dobra. Sad mislim da je jako dobra.

Foto: YouTube screenshot

Milan je zamolio Daru da mu pozajmi tablete koje ona koristi. Šaban tvrdi da se pevačica opustila nakon prve pesme pa da iz tih razloga druga nije bila dobra.

Autor: B. Radonić

#Aleksandra Radović

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'