AKTUELNO

Konačno se oglasila!

Dodela Oskara je završena, ali skandal koji je obeležio ovogodišnju ceremoniju je svakako šamar koji je Vil Smit uputio svom kolegi, komičaru Krisu Roku.

Foto: Tanjug AP/Chris Pizzello

Iako se na snimcima vidi da se on prvo nasmejao na šalu o obrijanoj glavi i Dži. Aj. Džo koju je glumila Demi Mur 1997. godine, posle nekoliko trenutaka je usledio obrt, a mnogi kažu da je razlog Vilovog ispada upravo to što se ona nije nasmejala na šalu, već je kolutala očima i izgledala ljutito.

- Ne uzimaj ime moje žene više u svoja j**ena usta'' - zaurlao je Smit tom prilikom, verovatno ni ne slutivši da će se ovaj incident pretvoriti u skandal neviđenih razmera koji bi mogao da ga košta Oskara.

O Vilovom šamaru oglasio se, čini nam se, svako ko nešto znači u Holivudu, ali ne i žena zbog koje se sve odigralo, njegova supruga. Džejda ni na jedan način nije prokomentarisala skandal i uopšte uzev nije se oglašavala, osim što se na Instagramu pohvalila raskošnom, upečatljivom kreacijom poznatog brenda.Glumica (50) se tek sada obratila se javnosti rečima, a ne samo slikom, podelivši na Instagramu jednu rečenicu.

- Ovo je period za isceljenje i ja sam potpuno spremna za to - stoji u objavi glumice, koju je ograničila pa ne može svako da komentariše.

Šta stoji iza ove misterizone poruke i šta je glumica/voditeljka želela da poruči nije poznato, a može samo da se nagađa.

Foto: Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision

Autor: M.K.