AKTUELNO

Muž ubijene pevačice pridružio se učesnicima rijalitija "Zadruga".

Prvoj šestorci koja će se useliti u novoizgrađeni grad u okviru rijalitija "Zadruga" pridružio se i kompozitor Zoran Marjanović, suprug monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Foto: TvPink Printscreen

On je u profilu istakao da ulazi iz moralnih razloga, budući da mu je porodica blaćena u prethodnih godinu dana, a da će mu u "Zadruzi" najviše nedostajati ćerkica Jana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ulazim da me narod vidi kakav zaista jesam. Blaćeni smo neistinama raznim, spreman sam za rijaliti. Hoću da skinem ljagu sa svog imena - otkrio je on u studiju.

Foto: TvPink Printscreen

Rada Radenović je upitala Macu i Zorana da li je istina da imaju neke neraščišćene račune iz prošlosti, što su oboje porekli i istakli da su se sad, zapravo, prvi put i sreli.

Zoran Marjanović rođen je 1978. godine u Beogradu, a po zanimanju je kompozitor, aranžer i klavijaturista, s obzirom da je završio muzičku produkciju. Od 2001. godine registrovan je u Sokoju kao autor, a od tada do danas napravio je više od stotinu muzičkih dela za razne izvođače. Neki od velikih hitova koje potpisuje Zoran, su "Zlatnik" Tanje Savić, "Digni me pao sam" Milana Dinčića Dinče, "Bato bre" Indire Aradinović Indi, "Nemoj da me žalite" Danijele Vranić i mnoge druge. Ipak, on kao najdražu izdvaja "Kaži anđele", koju je otpevala njegova pokojna supruga Jelena Krsmanović Marjanović. Pored muzike Zoranova velika strast je i streljaštvo- od 1992. godine registrovan je u "Crvenoj zvezdi", i u savezu strelaca Jugoslavije i bio je veoma uspešan na takmičenjima. Posle pauze od nekoliko godina vratio se streljaštvu i pristupio Savezu za praktično streljaštvo Srbije, gde je aktivan u dve discipline- brza i precizna tehnika delovanja vatrenim oružjem i dalekometno streljaštvo vatrenom puškom. Kako sam kaže streljaštvo mnogo voli i baviće se time dok ga služi mirna ruka i oštro oko.

Foto: Ivan Vučićević

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'