AKTUELNO

Još samo jedan dan deli nas od najzahtevnijeg rijalitija na ovim prostorima, a neki učesnici već su ušli u karantin.

Pripreme za najspektakularniji rijaliti svih vremena, "Zadruga", privode se kraju, a sutra će 33 poznate ličnosti ući u impresivan grad nadomak Beograda, koji je izgrađen za potrebe ovog projekta.

Ipak, pre nego što sutra uveče, od 21 čas, postanu stanari "Zadruge", učesnici će morati da borave u karantinu.

Danas su u popodnevnim časovima u hotel "Vertigo" stigli i pevačica Saška Karan, Pinkova zvezda Sara Reljić, ali i momci koji u će u ovom rijalitiju braniti boje hip-hop kulture - Nemanja Đerić Đekson iz grupe "Kurtoazija", kao i Vladan Vojnović, poznatiji kao Vojke Đans i Andrej Saljnikov, poznatiji kao Young Palk, iz grupe "Đans".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U hotel, gde će boraviti do sutrašnjeg ulaska, stigle su i dve proslavljene pevačice - Tanja Jovićević, nekadašnja članica grupe "Oktobar 1864", ali i Milica Milisavljević Dugalić, naša poznata pevačica izvornih pesama.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Poslednja je danas u karantin stigla Smilja Jovanović, profesorka hemije, koja je spremna za ludu zabavu u najskupljem rijalitiju na ovim prostorima.

Foto: Pink.rs

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Podsetimo, tokom današnjeg dana u hotel su stigli i Miki Đuričić, Luna Đogani, Sloba Radanović, Marko Zec, Anđelo Ranković, košarkaš Marko Janjušević, Divna Milovanović i Marko Kocić, zvezde emisije "DNK", zatim, Bane Čolak, novinar Milan Milošević, Pinkove zvezde Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, reperka Anđela Veštica, Mina Vrbaški, Dušan Zdravković i Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija.

Sutra se očekuje dolazak ostatka učesnika u karantin, a sve o tome čitajte na portalu Pink.rs.

Ne propustite spektakularan početak najzahtevnijeg projekta svih vremena "Zadruga", sutra, od 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Milica Milisavljević Dugalić

#Nemanja Đerić | Đera Kurtoazija

#Sara Reljić

#Tanja Jovićević

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti

'