AKTUELNO

On je na putu do bolnice, navodno prestao da diše.

Čak Noris sredinom jula imao je dva infarkta, u kazinu u Nevadi u kom se u tom trenutku nalazio sa suprugom Genom Okeli.

Sve se dogodilo u zoru, oko pola šest ujutru, kada je čak usled jakih bolova u grudima pao na pod, prenosi Radar Online. Hitna pomoć za nekoliko minuta stigla je na lice mesta, a glumac je u kolima, na putu do bolnice, navodno prestao da diše.

Foto: Printscreen

Kako prenosi pomenuti medij, lekari su Čaka oživeli pomoću defibrilatora, da bi po dolasku u bolnicu doživeo još jedan jak udar. Glumac je u medicinskom centru u gradu Rinu u Nevadi zadržan nekoliko dana.

Ovakva dva udara bi lako ubila i duplo mlađeg čoveka, ali Čak je i dalje veoma snažan - navodno su rekli lekari koji su pazili na Norisa.

Foto: Printscreen

Kako prenosi Radar Online, Čak je 16. jula sa porodicom prisustvovao na Svetskom prvenstvu borilačkih veština u Los Anđelesu. Nakon događaja, Čak je sa porodicom krenuo ka domu u Česteru, ali su odlučili da naprave pauzu u "Tonopah Station" hotelu u Nevadi, gde su Čaka i snašli zdravstveni problemi.

Autor: Pink.rs

#Infarkt

#glumac

#Čak Noris

'