AKTUELNO

Prevršila je svaku meru.

Britanska glumica i voditeljka Keli Bruk važi za jednu od trenutno najatraktivnijih dama "svog kalibra", što bi značilo od žena sa viškom kilograma koji im dobro stoji.

Ona je u nekoliko navrata pokušavala da smrša, ali joj to nije polazilo za rukom.

Ali što nije uspela da uradi dijetom i vežbanjem, uradila je fotošopom.

Naime, danas je na njenom profilu na Instagramu osvanula fotografija na kojoj ona pozira u donjem vešu i na kojoj izgleda besprekorno, ali je upravo u toj savršenosti problem, jer se radi o ozbiljnom fotošopu.

Kako bi onome ko je sređivao fotografiju bio olakšan posao da niko ne bi primetio korekcije, ona je pozirala ispred jednobojne roze pozadine, ali je svima koji je prate na društvenim mrežama jasno da je ova fotografija pošteno obrađena.

Na fotografiji od pre tri dana jasno se vidi da Keli ima pune obraze, dok je na onim malo starijim, nastalim pre dve do tri nedelje, evidentno da je znatno punija nego na poslednjoj kojom se pohvalila.

PROČITAJTE JOŠ: VRELA AKCIJA U AVIONU: Pamelin bivši ponovo SNIMLJEN TOKOM SEKSA SA BOMBOM NA KOJOJ MU SVI ZAVIDE! (FOTO+VIDEO)

Iako je dobila skoro 11.000 lajkova za samo četiri sata, nikog nije uspela da prevari, a samo su najhrabriji među njenim obožavaocima skrenuli pažnju na evidentni fotošop.

Autor: V. T.

#Fotošop

#Keli Bruk

#glumica

#voditeljka

'