AKTUELNO

Varnice su već počele da sevaju iako se još uvek nisu uselili u ''Zadrugu''.

Lepi Mića jedan je od veoma iskusnih rijaliti igrača i zadao je muke novim tačkimarima rijalitija ''Zadruga'' kada su čuli da će ih u velelepnom kompleksu u kom će biti smeštneni, čeka ovaj pevač.

Ipak, Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija ne mari što će se naći u rijalitiju sa Lepim Mićom i tvrdi da je on čovek bez karijere. Pevač joj na ovakve komentare nije ostao dužan, već otkrio da je nedavno saznao nešto veoma ružno o Diskreciji.

Foto: Pink.rs

Konačno će jedna beskućnica, koja je ostala bez adrese i prebivališta naći sklonište. Ona će konačno imati džabe hranu i smeštaj zato što ona inače slabo i teško živi - rekao je Lepi Mića kom se komentari atkrativne starlete ni malo nisu dopali.

- Neko skače u vazduh, u vis, neko skače u dalj, neko skače s motkom i to su sportisti koji se bore za medalje. Maca skače s ku*ca na ku*ac, to je njena disciplina i to radi veoma loše i to za male, sitne pare. Maca je skakačica s ku*ca na ku*ac. Sedeo sam pre neki dan u jednom kafiću i slučajno sam čuo razgovor za susednim stolom - započeo je pevač priču, a potom otkrio:

Foto: Andrej Nihil

- Momci su pričali o Maci Diskreciji i rekli su da se veoma loše je*e, da grozno puši ku*ac i da prilikom vođenja ljubavi, odnosno seksa, pušta jake gasove.

S obzirom na to da je starleta već imala i okršaj sa Zoranom Marjanovićem, suprugom pokone pevačice Jelene Majranović, a da još nije ni zakoračila u grad u kom je smeštena ''Zadruga'', Lepi Mića joj ni to nije prećutao.

Foto: Facebook, YouTube

Pročitajte još:OGREBALA GA MACA? Zoran Marjanović besan: Neću Diskreciji da dajem pesme ona "KRMENJAUČE"!

Naime, kako je Maca rekla da je Zoran amater i da mu sigurno ne bi dala da joj snima pesme, a kompozitor je istakao da je Diskrecija ''Prostitutka koja se krije iza paravana pevačice''. Mića je to oštro osudio.

- Zoran mora da se bori za sebe, treba da kaže ko je i šta je i da pokaže svoje pravo lice. On mora da skine ljagu sa sebe i sada ima neviđenu šansu da se pokaže. Rekao sam mu da ne bude pi*kica i da kaže sve što misli i sve što zna. Da se misterija konačno reši. To što je Maca rekla da je on amater... Maca treba da priča samo o ku*cu. Jer se u to najbolje razume i to joj je jedina sfera interesovanje od toga živi i time se bavi. To je i sama jednom rekla, da od toga živi - istakao je Mića.

Foto: Pink.rs

Pevač se na samom kraju osvrnuo i na veoma aktuelna dešavanja i Acu Lukasa koji zajedno sa Anom Sević i Darkom Lazićem puni stupce žute štampe.

- Bruka i sramota! Rekao sam već, ako je istina da su Lukas i Ana bili zajedno, a gde ima dima tu ima i vatre, to je jako ružno. Napraviše od Ace Lukasa jeba*a u 50-oj godini. Plejboja. Kao da je lep i zgodan, mlad i šarmantan. To je smešno. Žene ne biraju način i mesto da postanu popularne. One se koriste oženjenim muškarcima, ali eto pišu se neka pisma, šalju se gole slike... Ja sam to pročitao u novinama i meni je to jako ružno. Svako ima prava svakome da se uvlači u du*e, ali moram da kažem dragim kolegama da ako misle da je*u sa strane tuđe žene, isto tako mogu da očekuju da neko je*e njihove žene. Žene su veoma lukave, vrlo zaje*ane i svaka žena oseti kada je muž vara. Svaka će da vrati. To nije ništa novo, to su priče koje su davno ispisane - zaključio je Lepi.

Foto: Andrej Nihil/NKostić/Predrag Gajić/Bojan Vuković

Pratite sve novosti u vezi sa rijalitijem "Zadruga" na portalu Pink.rs kao i na zvaničnoj Instagram stranici - zadruga_official, i Fejsbuk stranici - Zadruga Zvanična stranica.

Autor: Pink.rs

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Zoran Marjanović

'