AKTUELNO

Šokirala sve!

Šinejd O'Konor odala je počast svom "prelepom" 17-godišnjem sinu tako što je nosila roze na njegovoj hinduističkoj sahrani nakon što je on sebi oduzeo život, 7. januara.

Šejn je poslat na večni počinak nakon ceremonije kojoj je prisustvovalo 50 ožalošćenih, uključujući njegovog oca Donala Lunija, na groblju Njulands Kros i krematorijumu u zapadnom Dablinu. Šinejd, koja je nosila jarke boje u skladu sa željama svog sina, ubrzo je posle toga na Tviteru rekla da bi mu se to svidelo.

Irska pevačica (55) napisala je: "Upravo smo se oprostili od našeg prelepog anđela Šejnija. Veoma lepa hinduistička ceremonija.

Šejniju bi se svidelo." Pozivajući se na mantru koja znači "om, mir" koja se pojavljuje u budističkim molitvama i spisima, ona je nastavila: "On je uvek pevao "Om. Šanti".

"Stavila sam mu nekoliko palica cigareta u kovčeg u slučaju da ih nema na nebu. I to će mu se dopasti. Om. Šanti."

Majka slomljenog srca je objavila i mantru koju je puštala svom sinu "cele nedelje". Šinejd je prošle subote potvrdila da je Šejn, koga je opisala kao "svetlo svog života", sebi oduzeo život nakon što je pobegao iz bolnice dok je bio na posmatranju i čuvanju od samoubistva. Ova ceremonija je održana uoči komemoracije koja će se održati sutra uveče u Breju prenosi Daily Mail.

Da podsetimo, Šinejd O'Konor je primljena u bolnicu nakon tragične smrti sina.Ona je veoma otvoreno govorila svojim fanovima na društvenim mrežama o bolu i posledicama gubitka sina. Šejn je imao samo 17 godina kada je tragično oduzeo sebi život. Šinejd (55) je u četvrtak uveče objavila na Tviteru da oseća da "Šejnova smrt nije bila ničija krivica osim moje", dok je svojim pratiocima rekla da je u bolnici nakon što je takođe razmišljala da okonča svoj život. Ona je sve to objavila na Tviteru, ali je te tvitove zatim obrisala.Šejn je sahranjen 15. januara.

Autor: M.K.