AKTUELNO

Ivana Tramp bila je u braku sa Donaldom 15 godina.

Prva supruga sadašnjeg predsednika SAD-a Ivana Tramp sa Donaldom je bila u braku tačno 15 godina. Iz tog braka imaju troje dece - Ivanku, Erika, i Donalda mlađeg.

Kada je krajem 1990. otkriveno kako Donald održava vanbračnu vezu sa glumicom Marlom, kasnije njegovom drugom ženom, pokrenula je spektakularnu brakorazvodnu parnicu koja je okončana sudskom nagodbom 1992. godine.

Nakon nje je Ivana sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima, te je, između ostalog, 2016. godine javno podržala njegovu kandidaturu za američkog predsednika. Kada se razvela od prvog supruga, Ivana nikako nije očajavala. Naprotiv. Tri godine od razvoda uplovila je u romansu sa mlađim Italijanom Rikardom Macučelijem, sa kojim je bila u braku dve godine.

Nakon njega, dugo nije imala supruga. Doduše, to je nije sprečavalo da ulazi u veze sa znatno mlađim muškarcima. Sve do 2008. godine, kada je upoznala Italijana Rosanda Rubikondija, sa kojim je bila u braku samo godinu dana.

I kako to kod nje obično biva, ubrzo su se razveli, ali novi macan je stigao. I to u rijaliti šou programu u Italiji u kojem je učestvovala. Tu je pokazala i kako izgleda u bikiniju u sedmoj deceniji.Ni veza sa mlađanim Antonijem nije potrajala. Danas Ivana uživa u životu i biznisu koji je razvila.

Autor: M. K.

#Ivana Tramp | Ivana Trump

'