AKTUELNO

Kada je ugledala paparaco fotografije, morala je da uradi ovo javno.

Lepa manekenka Adriana Lima danas je odlučila da svojim fanovima pojasni da li ima novog emotivnog partnera i ko je osoba sa kojom su je uhvatili paparaci dok je boravila u Turskoj.

Ona je danas na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila je fotku na kojoj se vidi članak iz turskih medija uz koju je napisala poduži post.

Pročitajte još:

Glumački par se razvodi, a sad se šuška da je ova ŽENA GLAVNI KRIVAC za to! (FOTO)

- Danas, dolazim na Instagram jer je platforma istine. Kao što vidite na slici iznad, ja iako ne razumem turski jezik, čula sam da postoje glasine oko mene i mojoj lojalnosti prema mojoj lubavi Metinu i da rekla sam ljubav. Za vašu informaciju čovek pored mene je moj gej prijatelj i deo moje porodice. Razlog zbog kog sam se zaljubila u Tursku jeste činjenica da sam osećala toliko ljubavi iz ove zemlje i naravno zbog ljudi. Zato vas molim da poštujete moj privatan ivot i Metinov privatni život i ljubazno vas molim da prestanete da obajvljujete lažne vesti - napisala je Lima i dodala:

- Ovo se desilo kada smo Metin i ja počeli da se igramo. Nadam se da možete da prihvatite činjenicu da smo i on i ja srećno zaljubljeni. Što se tiče moje ljubavi prema ovoj zemlji, ovaj članak nije promenio moje mišljenje o Turskoj. Hvala vam na razumevanju. Volim vas svim svojim srcem i jedva čekam da se vratim.

Autor: Pink.rs

#Adriana Lima

#Manekenka

#Turska

'