AKTUELNO

Kažu, pesma za kojom je poludela planeta loše utiče na omladinu.

Planetarni hit "Despacito" koji izvode Luis Fonsi i Dedi Jenki slobodno možemo nazvati trenutno najpopularnijom pesmom na svetu, budući da su za njom u potpunosti poludele milijarde ljudi širom sveta, kao i da je oborila sve rekorde slušanosti.

Foto: Youtube

Ovaj latino hit skinuo je sa trona čak i čuveni "Gangnam style" koji je do nedavno držao rekord posete na Jutjubu - "Despacito" je do sada na ovoj platformi poslušalo više od tri milijarde ljudi, što predstavlja novi rekord.

Foto: YouTube screenshot

Iako se ovaj hit, objavljen početkom godine, dopao čitavoj planeti zbog čega se često emituje na radio i TV stanicama, u jednoj zemlji to više neće biti slučaj. Reč je o Maleziji, čiji su zvaničnici iz Vlade doneli odluku da emitovanje ove numere zabrane na državnim radio i TV stanicama, dok će publika privatnih emitera i dalje moći da uživa u brzom latino ritmu.

Kao razlog za ovakvu odluku navode se brojne žalbe javnosti, ali i tekst pesme koji najmlađi slušaoci često ne razumeju na pravi način.

Foto: YouTube screenshot

- Mi poštujemo pravo na zabavu, ali treba da postoje jasnije smernice kako zabava ne bi kvarila ljude, već ih činila boljima - izjavio je Atriza Umar, službenik jedne od tamošnjiih stranaka.

Pink.rs

#Despacito

#Luis Fonsi

'