AKTUELNO

Celi taj svojevrsni skeč izvela je glumeći terapeuta i pacijenta, rugajući se psihijatrima koji su je lečili.

Britni Spirs odnedavno je slobodna žena, a nakon proslave svog 40. rođendana objavila je video na Instagramu u kojem ismeva svoju terapiju.Celi taj svojevrsni skeč izvela je glumeći terapeuta i pacijenta, rugajući se psihijatrima koji su je lečili tokom 13-godišnje borbe s njenim mentalnim stanjem.

U delu skeča glumi prepotentnu psihijatricu, govoreći svom pacijentu: "Ovde sam da ti pomognem... Zato se opusti, potpuno se opusti, legni. Imam samo nekoliko pitanja, ne brini se, sve će biti u redu."

U tekstu ispod videa je napisala da je protiv svoje volje bila prisiljena da prisustvuje seansama koje su trajale "10 sati dnevno, 7 dana u nedelji".

Pevačica je u tekstu napisala da je bila prisiljena na terapiju, te da je napokon došao kraj i tome. U objavi se zahvalila svim psihoterapeutima na njihovom trudu i istakla da joj lekovi očito deluju, te poručila: "Poljubite me u du*e".

Podsetimo, pevačica je nedavno postala potpuno slobodna. Naime, sud je odlučio da je Britni sposobna da sama upravlja svojim novcem, te da joj ne treba staratelj. Njen otac morao je da prihvati odluku suda, koja je značila da je nakon 13 godina, došao kraj upravljanja ćerkinim bogatstvom.

Autor: M.K.