AKTUELNO

Par je podelio utiske sa proslave na društvenoj mreži.

Bogata naslednica Paris Hilton zaklela se na večnu ljubav svom Karteru Reumu, a mlada je na venčanju blistala u raskošnoj venčanici. Nakon raskošne svadbene ceremonije, Paris je utiske sa proslave podelila na Instagramu.

Paris je najpre objavila svoje fotografije i osvrnula se na skupocenu venčanicu koju je nosila, a koja je bila inspirisana princezom Grejs Keli.

- Još dok sam bila mala sanjala sam o venčanju iz bajke. Sanjala sam da ću se udati za muškarca koji će mi biti najbolji prijatelj i imati najljubaznije srce. Obožavala sam princezu Grejs Keli i uvek sam razmišljala o tome kako je ona elegantna. Znala sam da želim da izgledam upravo kao ona dok hodam do oltara. Moje venčanje je bilo čista magija. Ostvarilo se sve što sam zamišljala. Moja haljina me je transformisala u mladu kakva sam želela da budem. Bilo je bajkovito, mojI snovi su postali stvarnost - napisala je Paris ispod objave na Instagramu na kojoj pozira u veličanstvenoj haljini.

Usledile slike na kojima je otac dovodi do oltara i predaje suprugu. Paris je na ovom postu uputila nežne i emotivne reči Karteru.

- Dok sam stajala za oltarom i držala tvoju ruku, moje srce je preskakalo. Bio je to jedan od najmagičnijih osećaja u mom životu. Napokon sam našla deo koji je nedostajao. Za mene ti si više od supruga, ti si moj najbolji prijatelj, učitelj, ljubavnik, savetnik i otac naše buduće dece. Tako sam ponosna što ću biti tvoja žena. Deo mene smatrao je da ću u ovom životnom putovanju zauvek biti sama, ali sada znam da su zvezde želele da se sretnemo. Tako sam uzbuđena zbog naše zajedničke budućnosti - napisala je Paris.

Iako je prethodno najavljivala da će promeniti čak deset venčanica, Paris je do samog kraja nosila ovu raskošnu, dugu haljinu. Ipak, naposletku se presvukla u kratku venčanicu, u kojoj je odigrala ples sa zvanicama.Podsetimo, Paris Hilton udala se za Kartera Reumija nakon dve godine zabavljanja, a kako je nedavno bogata naslednica istakla, par se poznaje više od 15 godina.

Autor: M.K.