AKTUELNO

Srpska prestonica ovih dana dobila je specijalne gošće.

Kao bomba je odjeknula informacija da je holivudska glumica Džulija Roberts stigla u Beograd. Ona je u srpsku prestonicu došla sa supugom Danijelom Moderom i njihovom decom, a razlog su njegove poslovne obaveze.

Džulija Roberts u Beogradu je nekoliko dana, a smeštena je u jednom hotelu u centru grada. Ona se ponaša sasvim normalno, te je juče prošetala Knez Mihailovom, obilazila prodavnice u centru grada, ali je predah pronašla u jednom kafiću u blizini hotela u kom je odsela.

Foto: Printscreen Instagram

Džulija Roberts i njena porodica ponašali su se sasvim normalno, seli su, naručili hranu i piće. Dok su čekali da porudžbina stigne, oni su neobavezno ćaskali a jedino po čemu su se razlikovali od drugih gostiju ovog kafića jeste što su pričali na engleskom - rekao je za Pink.rs izvor koji se našao na licu mesta.

Glumica je šetala gradom i svratila do prodavnice, a devojka koja ju je uslužila objavila je to na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen Twitter

Holivudska glumica ponašala se sasvim uobičajeno juče skoro ceo dan, ali kada je primetila da su ispred njenog hotela brojni fotografi i novinarske ekipe, ipak je rešila da se malo primiri.

Foto: Informer

Foto: E-stock

- Ona je verovatno videla brojne novarske ekipe te je izašla na sporedni izlaz hotela i otišla u obližnji kafić na sladoled - rekao je izvor koji se našao na licu mesta gde je holivudska glumica uživala u hladnoj poslastici.

Ipak, Džulija Roberts i njen Danijel Moder, koji je inače scenarista, nisu jedini koji su ovog vikenda u Beogradu. Kako su preneli domaći mediji, a Pink.rs proverio informaciju, i glumica Demi Mur trenutno je u našem glavnom gradu.

Pročitajte još: POSLE DŽULIJE ROBERTS STIGLA I ONA: Demi Mur u TAJNOSTI sletela u Beograd!

Foto: david shankbone via Foter.com CC BY

Kako smo saznali, Demi je bila smeštena u istom hotelu gde i porodica Moder-Roberts, ali je, verovatno zbog velikog interesovanja medija, isti ubrzo i napustila. Ona je pre nekoliko dana sletelela na beogradski Aerodrom Nikola Tesla, a vrlo je moguće i da su i Džulija Roberts, Danijel Moder i Demi Mur u Beograd stigli zbog poslovnih obaveza.

Istina je da Demi Mur već nekoliko dana boravi u Beogradu. Ona je u srpsku prestonicu stigla u strogoj tajnosti, a njen dolazak iznenadio je sve, prvenstveno zaposlene na aerodromu kada su je ugledali, a niko je nije očekivao. Ona nipošto nije želela da se sazna za njen dolazak, a nije poznato čak ni gde odseda u Beogradu. Ona je došla u Srbiju zbog obaveza koje ima ovde, ali nije sigurno da li su one privatne ili poslovne prirode - kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs.

Spekuliše se i da su Džulija i Demi pre nekoliko dana prisustvovale jednom slavlju koje je održano na salašu nadomak Novog Sada.

Pink.rs

#Demi Mur

#Džulija Roberts | Julia Roberts

#glumica

'