AKTUELNO

Ona će navodno u Srbiji boraviti nekoliko dana, a o razlozima njenog dolaska se i dalje nagađa.

Kako prenose domaći mediji, još jedna svetska zvezda stigla je u Srbiju! Naime, slavna glumica Demi Mur u tajnosti je sletela u srpsku prestonicu.

Foto: david shankbone via Foter.com CC BY

Demi će nekoliko dana boraviti ovde zbog obaveza koje ima u Srbiji, a još uvek nije poznato da li njen dolazak ima veze sa dolaskom njene koleginice Džulije Roberts i njen porodice! Njen dolazak se odigrao u strogoj tajnosti. Kako saznajemo, dolazak Demi Mur u Beograd sve je ostavio bez teksta, a ona ovde boravi već nekoliko dana.

Istina je da Demi Mur već nekoliko dana boravi u Beogradu. Ona je u srpsku prestonicu stigla u strogoj tajnosti, a njen dolazak iznenadio je sve, prvenstveno zaposlene na aerodromu kada su je ugledali, a niko je nije očekivao. Ona nipošto nije želela da se sazna za njen dolazak, a nije poznato čak ni gde odseda u Beogradu. Ona je došla u Srbiju zbog obaveza koje ima ovde, ali nije sigurno da li su one privatne ili poslovne prirode - kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs.

Foto: Informer

PROČITAJTE JOŠ: DŽULIJA ROBERTS IZAZVALA POMETNJU U BEOGRADU: Svi su FASCINIRANI njenim ponašanjem, a susretom sa njom pohvalila se i jedna prodavačica

Podsetimo, u srpskim medijima iznenada je odjeknula vest da je slavna holivudska glumica Džulija Roberts sa porodicom tajno stigla u Beograd gde će boraviti nekoliko dana. Čuvena glumica danas je sa porodicim najopuštenije prošetala Knez Mihailovom, a potom je sa suprugom ručala u jednom restoranu u centru srpske prestonice. Iako za sada nije zvanično potvrđeno zbog čega je Džulija u Beogradu, kako se priča reč je o projektu na kojem radi njen suprug Danijel Moder, zbog čega će poznata porodica u prestonici boraviti nekoliko dana.

Foto: E-stock

Autor: M. K. / J. V.

#Demi Mur

#Džulija Roberts | Julia Roberts

#glumica

'