AKTUELNO

Otkrio šta mu je spasilo život!

Rijaliti zvezda "Love Island" i bodibilder, Anton Daniluk, doživeo je saobraćajnu nezgodu u Dubaiju, kada se sudariosa asutobusom. Kako je napisao, jedva je izvukao živu glavu.

- Ja ne znam kako sam ovo preživeo - rekao je on na društvenoj mreži.

Anton se zahvalio fanovima na podršci i porukama ljubavi, pa otkrio da su mu život spasili erbegovi iznajmljenog automobila.

Deleći sliku smrskanog automobila, Anton je napisao:

- Oni koji voze u Dubaiju znaće da su vozači ovde ludi i uvek jure. Morate imati oči na potiljku. Osećam se blagosloveno što sam živ posle ovoga sinoć. Kasnije ću vas sve obavestiti o tome šta se dogodilo, ali dobro sam. Samo se osećam toliko zahvalno što niko nije povređen - napisao je Anton.

Kasnije se oglasio te objasnio šta se dogodilo:

- Dakle, sinoć kada sam se vozio kući iz teretane, naišao je autobus na mene. Vozači u Dubaiju uvek su u žurbi da pronađu mesta i u suštini na mene je naišao autobus, koji je u trenutku jako zakočio. Onda sam ušao u njegovu traku i ne znam kako sam dobro, vazdušni jastuci su očigledno dobra stvar. Ali da, dobro sam. Auto je oštećen, ali je ionako iznajmljen tako da nije bitno. Ionako ne bi bilo važno, glavna stvar je da sam dobro, pa hvala na porukama ljubavi i podrške - napisao je rijaliti igrač, prenosi "Capital FM".

Autor: M.K.