AKTUELNO

Mnogi je smatraju jednom od najlepših žena sveta!

Barbaru Mori svi znamo kao Rubi, a i danas poznata glumica je veoma atraktivna i privlači pažnju gde god se pojavi, a tom ulogom je sebi osigurala put do zvezda.

Foto: Printscreen YouTube/ Samantha Weisheim

Meksička telenovela pod nazivom "Rubi" počela je svoje emitovanje u celom svetu 2000-tih. Srbija je ludela za ovom serijom i bila je razonoda, kako bi ljudi malo pobegli u imaginarni svet, daleko od bombardovanja koje nas je malo pre toga snašlo.

Ulogu zloćaste devojke Rubi tumačila je Barbara Mori, sada 43-godišnjakinja koja je zbog svog atraktivnog izgleda držala pažnju gledalaca i seriji osigurala veliku popularnost u svetu.

Mnogi je i danas smatraju jednom od najljepših žena na svetu. 

Naša Rubi je sa samo 38 godina postala baka, jer je njen tada osamnestogodišnji sin dobio ćerku Milu i to sa 12 godina starijom brazilskom pevačicom Natalojom Subtil. Mori često na svom Instagram profilu objavama dokazuje da su godine samo broj.

Barbara je doduše pre svoje tridesete godine obolela od opake bolesti, raka dojke.

- Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspešno položila. Izborila sam se s bolešću, pobedila sam rak i idem dalje - izjavila je za medije nakon tog perioda.  

Barbara iza sebe ima propali brak s Kennethom Rajom Sigmanom, američkim igračem bejzbola koji je trajao samo godinu dana, a sada je u vezi s meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom kojeg je upoznala 2013. godine.

Foto: Instagram.com/delamori

Autor: M.M.